Hvalsø Sognegård kan lejes til arrangementer som fx barnedåbsreceptioner, begravelseskaffe, bryllupsreceptioner, sognemøder, menighedsrådsmøder mv. Sognegården indeholder to lokaler af forskellig størrelse samt stort køkken og toiletter. Arrangementer udover menighedsrådsmøder kan maksimalt reserveres 6 måneder forud. Sognegården er bygget i 2005. Se billeder fra indvielsen her.

Ved eksterne arrangementer (begravelse, bryllupsreception o.lign.) er der truffet aftale med et lokalt firma, som også forestår rengøring af Sognegården, om at udføre det praktiske arbejde. Firmaet har ansat personer med den krævede uddannelse. Arrangementerne aftales på forhånd med præster eller kirkegårdskontor/administrator. Bestillingsformular udfyldes og sognegårdskalender a’jourføres straks.

sognegaard-hvalsoe-stue

Hvalsø Sognegård – Hvalsø Stuen

Priser for leje af sognegården

Generelt lån/brug af sognegård til dækning af generelle udgifter, pr. arrangement og dato kr. 500. Dog ved begravelseskaffe kr. 350, pr. dato, såfremt afdøde var medlem af folkekirken; var vedkommende ikke medlem af folkekirken er prisen kr. 1.050. Timeprisen for rengøring mv. kr. 350. Der er pålagt 2 timers rengøring ved leje af sognegården.

Vi henviser ydermere til udarbejdede husregler for sognegården – hent husregler.

Leje af sognegården

Henvendelse vedr. udlejning af sognegården til kirkelige arrangementer sker via e-mail sc@hvalsoe-kirke.dk eller præsterne.

Parkering

Pladsen foran sognegården er forbeholdt invalideparkering samt leverandører ved afleveringer af varer. Alle andre parkerer på P-pladsen bag ved laden mod Præstegårdsvej.

Adresseoplysninger

Præstegårdsvej 2 B, 4330 Hvalsø