Der er i øjeblikket ikke kirkeklub, da der ikke er nok tilmeldte. Vi vil meget gerne starte børneklub op igen, hvis der er minimum fem børn tilmeldt. Så hvis du og dine venner har lyst til at gå til kirkeklub, så tag endelig kontakt til mig. Så snart vi har nok børn, der er interesserede i at komme i kirkeklubben, så starter vi den igen op.

Kirkeklub er et gratis tilbud til alle børn og unge i skolealderen. Børnene og de unge vil lære kirken at kende og mærke, at det er et rart sted at være og samtidig få en voksen kontakt, de kan betro sig til samt nye kammerater.

Der er kirkeklub ca. 30 mandage om året. Børnene bliver hentet ved Hvalsø skole kl. 14:45 (Eller kommer selv til sognegården kl. 15). I sognegården hygger vi med forskellige aktiviteter såsom filmhygge, kreative projekter, bibelfortælling, bage, lege, synge, lave teater, male, lave pynt til højtiderne osv. Vi får også altid lidt lækkert at drikke og spise. Børnene og de unge har også mulighed for i høj grad selv at have indflydelse på, hvad vi laver til kirkeklub.
I det hele taget er vi bare sammen på tværs af alder, sociale lag, køn, interesser mm. og nyder livet, tiden og hinandens selskab.

Man behøver ikke komme alle mandage for at gå i kirkeklub, men vi sætter pris på afbud, hvis man er forhindret i at komme.

Kom og vær med til nogle hyggelige og sjove timer sammen med andre børn og unge og Hvalsø kirkes kirke- og kulturmedarbejder. Du er også meget velkommen til at prøve at komme og se, om det er noget for dig.

Tilmelding til børneklubben skal ske til kirke- og kulturmedarbejde Simone på simone.nbs@yahoo.com eller 61 69 16 40.

 

Print Friendly, PDF & Email

Book your tickets