Kaare Dybvad og 1989’eren
Fra 19:30 til 21:30Kaare Dybvad og 1989’eren i Hvalsø Sognegård den 27. april 2022, kl. 19.30. Det er ingen hemmelighed, at Hvalsøs hjælpepræst, Søren E. Jensen, gennem de seneste valg har stemt på Kaare Dybvad; altså også længe før Dybvad blev bolig- og indenrigsminister. Krydset blev i sin sat, fordi Søren E. Jensen ledte efter en kandidat i lokalområdet, som var nogenlunde begavet, og her skilte Kaare Dybvad sig ud. Hvis han havde været opstillet for et af de andre gamle partier, havde Søren E. Jensen også stemt for ham, for det var politikeren og ikke partiet, der var afgørende; specielt når vi lever i det, der er blevet kaldt for den post-politiske periode. Perioden begyndte i 1989 med murens fald, ideologiernes ophør og måske endda – som amerikanske Francis Fukuyama hævdede – historiens afslutning. Nu vil Kaare Dybvad imidlertid indføre begrebet ”1989’eren”, ligesom man længe har talt om 68’eren. Og Dybvad er ikke specielt positivt stemt overfor 89’eren. Det er Søren E. Jensen derimod, han var 24 år da muren faldt og må dermed tilhøre generationen. Derfor indbydes der til debat mellem politikeren og hans vælger, og udover det gode humør bedes tilhørerne medbringe en fremmedordbog, da det græske ord, thymos, helt sikkert kommer til at spille en vigtig rolle under debatten.
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, DanmarkKaare Dybvad og 1989’eren i Hvalsø Sognegård den 27. april 2022, kl. 19.30.
Det er ingen hemmelighed, at Hvalsøs hjælpepræst, Søren E. Jensen, gennem de seneste valg har stemt på Kaare Dybvad; altså også længe før Dybvad blev bolig- og indenrigsminister. Krydset blev i sin sat, fordi Søren E. Jensen ledte efter en kandidat i lokalområdet, som var nogenlunde begavet, og her skilte Kaare Dybvad sig ud. Hvis han havde været opstillet for et af de andre gamle partier, havde Søren E. Jensen også stemt for ham, for det var politikeren og ikke partiet, der var afgørende; specielt når vi lever i det, der er blevet kaldt for den post-politiske periode.
Perioden begyndte i 1989 med murens fald, ideologiernes ophør og måske endda – som amerikanske Francis Fukuyama hævdede – historiens afslutning.
Nu vil Kaare Dybvad imidlertid indføre begrebet ”1989’eren”, ligesom man længe har talt om 68’eren. Og Dybvad er ikke specielt positivt stemt overfor 89’eren. Det er Søren E. Jensen derimod, han var 24 år da muren faldt og må dermed tilhøre generationen.
Derfor indbydes der til debat mellem politikeren og hans vælger, og udover det gode humør bedes tilhørerne medbringe en fremmedordbog, da det græske ord, thymos, helt sikkert kommer til at spille en vigtig rolle under debatten.