Simone - Børne- og ungemedarbejder

Jeg er kirke- og kulturmedarbejder i Hvalsø kirke og jeg laver primært aktiviteter for sognets børn og unge (og deres familier), her i blandt mini-konfirmander, familiegudstjenester, sommerskole, børnedage, krea-arrangementer, skattejagter og meget mere.

Jeg brænder for at arbejde med børn og unge, og jeg er vild med at formidle viden på en spændende og kreativ måde, og netop derfor tog jeg i perioden 2011-2015 læreruddannelsen på Metropol. Siden hen har jeg taget en kandidatgrad i Teologi, og afsluttede sommeren 2022 Folkekirkens præsteuddannelse. Ved siden af mine studier har jeg udover at være ansat i Hvalsø kirke arbejdet som gymnastikinstruktør, lærervikar, ungdomsskolelærer og ballonmand, og jeg har derfor erfaring med at arbejde med børn inden for alle mulige sjove og spændende områder.

Jeg drømmer om på en kreativ og alsidig måde at være med til at videreformidle det kristne budskab. For mig er kirken et frirum og en mulighed for at dyrke troen, sammenholdet og det gode i mennesket. At kunne få lov til at være med til at videreudvikle dette og tilmed med både børn og unge i centrum, gør, at jeg er rigtig glad for mit job som kirke- og kulturmedarbejder i Hvalsø kirke.

Hvad angår mig selv helt privat, kan jeg fortælle, at jeg hedder Simone Nøhr Bille Strøbæk, er 32 år og bor i Køge sammen med min mand og vores datter.

Kontaktoplysninger

Telefon: 61691640
E-mail: Simone.nbs@yahoo.com

Print Friendly, PDF & Email