0 All Booked All Booked All Booked 4848 Mellem tårer og smil https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/4848/?event_date=2024-07-16&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-07-16

Mellem tårer og smil


2024-07-16 14:00 2024-07-16 16:00 Europe/Copenhagen Mellem tårer og smil

Foredrag med Bente Andersen under overskriften “Mellem tårer og smil”. Fredag den 30. oktober 2020 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård. Bente er en positiv, livsglad og dedikeret medarbejder med en høj arbejdsmoral. Hun brænder så meget for sit arbejde, at hun ender med at brænde sit lys i begge ender. Med udgangspunkt i sin bog ”Mellem tårer og smil” fortæller Bente i sit foredrag, hvordan det kunne gå så galt. Hun kommer med flere bud på, hvordan vi stopper den stigende stress på arbejdsmarkedet. Et alvorligt emne, som Bente på sin naturlige måde krydrer med morsomme indslag og emner til eftertanke. Et inspirerende foredrag! Hør også Bente fortælle om: Ubetinget kærlighed kontra betinget kærlighed til vores børn Mindfulness Beroligende åndedrætsøvelser Medikognitiv terapi kontra kognitiv terapi Monotasking kontra multitasking Virksomhedernes ansvar for medarbejdernes trivsel Af hensyn til kaffen tilmelding til Anne Spangsberg, e-mail: anne.spangsberg@paradis.dk, tlf.nr.: 46408055.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Billede af Bente Andersen

Foredrag med Bente Andersen under overskriften “Mellem tårer og smil”. Fredag den 30. oktober 2020 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård.

Bente er en positiv, livsglad og dedikeret medarbejder med en høj arbejdsmoral. Hun brænder så meget for sit arbejde, at hun ender med at brænde sit lys i begge ender.

Med udgangspunkt i sin bog ”Mellem tårer og smil” fortæller Bente i sit foredrag, hvordan det kunne gå så galt. Hun kommer med flere bud på, hvordan vi stopper den stigende stress på arbejdsmarkedet.

Et alvorligt emne, som Bente på sin naturlige måde krydrer med morsomme indslag og emner til eftertanke. Et inspirerende foredrag!

Hør også Bente fortælle om:

  • Ubetinget kærlighed kontra betinget kærlighed til vores børn
  • Mindfulness
  • Beroligende åndedrætsøvelser
  • Medikognitiv terapi kontra kognitiv terapi
  • Monotasking kontra multitasking
  • Virksomhedernes ansvar for medarbejdernes trivsel

Af hensyn til kaffen tilmelding til Anne Spangsberg, e-mail: anne.spangsberg@paradis.dk, tlf.nr.: 46408055.

Print Friendly, PDF & Email