0 All Booked All Booked All Booked 6551 Arrangement: Vi synger de lyse nætter ind – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/arrangement-vi-synger-de-lyse-naetter-ind-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2024-05-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-07

Arrangement: Vi synger de lyse nætter ind – Hvalsø Sognegård


2024-05-07 19:30 2024-05-07 20:00 Europe/Copenhagen Arrangement: Vi synger de lyse nætter ind – Hvalsø Sognegård

Vi synger de lyse nætter ind Tirsdag den 7. maj kl. 19.30 i Hvalsø Sognegård Tilbring en times tid i selskab med forårets og sommerens mest elskede danske og nordiske sange, fra Thøger Larsen over Tove Ditlevsen til Alberte Winding. En opløftende, lyrisk aften, hvor sang og musik fremføres af Hvalsø sognekor, kirkesanger Helene Gerup, organist Linda Baarsgaard og et antal endnu ukendte, hemmelige gæstesolister. Og sidst, men ikke mindst, alle jer, der vil komme og synge med denne aften.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Kirkesang

Vi synger de lyse nætter ind

Tirsdag den 7. maj kl. 19.30 i Hvalsø Sognegård

Tilbring en times tid i selskab med forårets og sommerens mest elskede danske og nordiske sange, fra Thøger Larsen over Tove Ditlevsen til Alberte Winding. En opløftende, lyrisk aften, hvor sang og musik fremføres af Hvalsø sognekor, kirkesanger Helene Gerup, organist Linda Baarsgaard og et antal endnu ukendte, hemmelige gæstesolister. Og sidst, men ikke mindst, alle jer, der vil komme og synge med denne aften.

Print Friendly, PDF & Email