0 All Booked All Booked All Booked 4965 Demensvenlig julegudstjeneste i Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/demensvenlig-julegudstjeneste-i-hvalsoe-kirke/?event_date=2020-12-20&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-12-20

Demensvenlig julegudstjeneste i Hvalsø Kirke


2020-12-20 14:00 2020-12-20 15:00 Europe/Copenhagen Demensvenlig julegudstjeneste i Hvalsø Kirke

Demensvenlig julegudstjeneste søndag d. 20. december 2020 kl. 14.00. Julen nærmer sig, og normalt er der megen trængsel og alarm af glade mennesker i kirken. I år vil der være rift om de begrænset pladser, der er til rådighed juleaften. Nogle familier kan derfor ende med at fravælge at gå i kirke, selvom det er en mangeårig juletradition. Det er en svær og sorgfuld beslutning, for det at mærke og dele julen sammen med sine kære, mens tid er, det behov er der – uanset demenssygdom. Lejre Provsti holder årligt en demensvenlig julegudstjeneste 4. søndag i advent, hvor tryghed og ro er i fokus, så julefreden får lov at sænke sig. Gudstjenesten har fokus på sanserne, som vækkes ved de gamle julesalmer, juleevangeliets ord og duften af den grønne gran. På den måde håber vi at genkalde, ved at skabe en nærværende og stemningsfuld julestund i kirkens rum. Den demensvenlige julegudstjeneste går på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum. Uanset hvor man bor, er man hjertelig velkommen til at deltage.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Billede af præst Mikela Risum

Demensvenlig julegudstjeneste søndag d. 20. december 2020 kl. 14.00.

Julen nærmer sig, og normalt er der megen trængsel og alarm af glade mennesker i kirken.

I år vil der være rift om de begrænset pladser, der er til rådighed juleaften. Nogle familier kan derfor ende med at fravælge at gå i kirke, selvom det er en mangeårig juletradition. Det er en svær og sorgfuld beslutning, for det at mærke og dele julen sammen med sine kære, mens tid er, det behov er der – uanset demenssygdom.

Lejre Provsti holder årligt en demensvenlig julegudstjeneste 4. søndag i advent, hvor tryghed og ro er i fokus, så julefreden får lov at sænke sig. Gudstjenesten har fokus på sanserne, som vækkes ved de gamle julesalmer, juleevangeliets ord og duften af den grønne gran.

På den måde håber vi at genkalde, ved at skabe en nærværende og stemningsfuld julestund i kirkens rum.

Den demensvenlige julegudstjeneste går på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum. Uanset hvor man bor, er man hjertelig velkommen til at deltage.

Print Friendly, PDF & Email