All Booked All Booked All Booked 2152 Eftermiddagsmøde – “Jeg mødte Jesus” https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/eftermiddagsmoede-jeg-moedte-jesus/?event_date=2016-02-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-02-05

Eftermiddagsmøde – “Jeg mødte Jesus”


  • Gratis Adgang
2016-02-05 14:00 2016-02-05 16:00 Europe/Copenhagen Eftermiddagsmøde – “Jeg mødte Jesus”

„Jeg mødte Jesus. Bekendelser fra en modvilligt troende“ eftermiddagsmøde med forfatter og journalist Charlotte Rørth fredag d. 5. februar 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård. Det er ikke alle, der har mødt Jesus. Men det har journalisten Charlotte Rørth. I sin personlige bog fortæller hun om, hvordan hun en dag i Spanien så Jesus – og om, hvordan hun af frygt for at blive til grin kun fortalte det til sine allernærmeste. Charlotte Rørth skriver godt og overbevisende, og bogen har med god grund toppet landets bestsellerlister. Det skyldes også, at det er en modig bog. I Danmark er det tabu at blotlægge sin tro, som hun gør det her. Men troen har hun, og med den flytter hun ikke bare bjerge, men også hele synet på, hvordan man kan praktisere sin tro.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Tæer i vejret
© Charlotte Rørth

© Charlotte Rørth

„Jeg mødte Jesus. Bekendelser fra en modvilligt troende“ eftermiddagsmøde med forfatter og journalist Charlotte Rørth fredag d. 5. februar 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård.

Det er ikke alle, der har mødt Jesus. Men det har journalisten Charlotte Rørth. I sin personlige bog fortæller hun om, hvordan hun en dag i Spanien så Jesus – og om, hvordan hun af frygt for at
blive til grin kun fortalte det til sine allernærmeste. Charlotte Rørth skriver godt og overbevisende, og bogen har med god grund toppet landets bestsellerlister.

Det skyldes også, at det er en modig bog. I Danmark er det tabu at blotlægge sin tro, som hun gør det her. Men troen har hun, og med den flytter hun ikke bare bjerge, men også hele synet på, hvordan man kan praktisere sin tro.

Print Friendly, PDF & Email