0 All Booked All Booked All Booked 6316 [AFLYST] Foredrag ved journalist og teolog Søren E. Jensen – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/foredrag-ved-journalist-og-teolog-soeren-e-jensen-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2023-11-03&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-11-03

[AFLYST] Foredrag ved journalist og teolog Søren E. Jensen – Hvalsø Sognegård


2023-11-03 14:00 2023-11-03 16:00 Europe/Copenhagen [AFLYST] Foredrag ved journalist og teolog Søren E. Jensen – Hvalsø Sognegård

OBS OBS: Arrangementet er aflyst pga. sygdom. Foredrag ved journalist og teolog Søren E. Jensen, hjælpepræst her i Hvalsø. Fredag den 3. november kl. 14 -16 i Hvalsø sognegård. Han vil fortælle den fantastiske historie om erhvervseventyret bag Carmen Curlers. Mange kender historien om Carmen Curlers fra DR. Første del af Tv-serien blev vist i 2022. TV-serien blev bl.a. skabt på baggrund af en bog af Søren E. Jensen med titlen Carmen. Nu har Søren E. Jensen skrevet en opdateret udgave af denne bog, som udkom for nylig. Historien om Carmen curlers er historien om et i dansk sammenhæng enestående erhvervseventyr på Vest Sjælland, hvor den elektriske papillot blev produceret. Papillotten blev efter en del begyndervanskeligheder et stort salgseventyr med afsætning til det meste af verden. Virksomheden skabte i løbet af 1960-erne et utal af lokale arbejdspladser, som især kvinder fik glæde af. Men hvordan gik det på længere sigt, og hvad blev der af manden bag det hele Arne Bybjerg? Få hele historien i dette foredrag. Af hensyn til kaffe/kage bedes du melde dig til hos Carsten Lester: carsten.lester@fasttvnet.dk eller 40469953.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

OBS OBS: Arrangementet er aflyst pga. sygdom.

Foredrag ved journalist og teolog Søren E. Jensen, hjælpepræst her i Hvalsø.

Fredag den 3. november kl. 14 -16 i Hvalsø sognegård.

Han vil fortælle den fantastiske historie om erhvervseventyret bag Carmen Curlers.

Mange kender historien om Carmen Curlers fra DR. Første del af Tv-serien blev vist i 2022. TV-serien blev bl.a. skabt på baggrund af en bog af Søren E. Jensen med titlen Carmen. Nu har Søren E. Jensen skrevet en opdateret udgave af denne bog, som udkom for nylig.

Historien om Carmen curlers er historien om et i dansk sammenhæng enestående erhvervseventyr på Vest Sjælland, hvor den elektriske papillot blev produceret. Papillotten blev efter en del begyndervanskeligheder et stort salgseventyr med afsætning til det meste af verden.

Virksomheden skabte i løbet af 1960-erne et utal af lokale arbejdspladser, som især kvinder fik glæde af.

Men hvordan gik det på længere sigt, og hvad blev der af manden bag det hele Arne Bybjerg?

Få hele historien i dette foredrag.

Af hensyn til kaffe/kage bedes du melde dig til hos Carsten Lester: carsten.lester@fasttvnet.dk eller 40469953.

Print Friendly, PDF & Email