0 All Booked All Booked All Booked 6102 Koncert med Frost & Rasmussen i Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/frost-rasmussen-hvalsoe-kirke/?event_date=2023-04-20&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-04-20

Koncert med Frost & Rasmussen i Hvalsø Kirke


2023-04-20 19:30 2023-04-20 21:00 Europe/Copenhagen Koncert med Frost & Rasmussen i Hvalsø Kirke

De to troubadourer Frost og Rasmussen afsøger den danske tone og poesi på en skæv måde. De satte sig for at undersøge, om det danske sprog og den danske tone stadig er sangbar og vedkommende. En lille gruppe, der altid spiller med højt til loftet og tæt på publikum. Med et ben i den digitale verden og et andet i den nordiske jazz- og visetradition har de skabt et farverigt bud på sange, der forbinder os mennesker og er relevant i dag. Musikerne er: Kasper Rasmussen: vokal, Troels Frost: guitar og vokal, Niels W. Knudsen: kontrabas og Jesper Schierling: trommer.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2C, 4330 Hvalsø

De to troubadourer Frost og Rasmussen afsøger den danske tone og poesi på en skæv måde. De satte sig for at undersøge, om det danske sprog og den danske tone stadig er sangbar og vedkommende. En lille gruppe, der altid spiller med højt til loftet og tæt på publikum. Med et ben i den digitale verden og et andet i den nordiske jazz- og visetradition har de skabt et farverigt bud på sange, der forbinder os mennesker og er relevant i dag.

Musikerne er: Kasper Rasmussen: vokal, Troels Frost: guitar og vokal, Niels W. Knudsen: kontrabas og Jesper Schierling: trommer.

Print Friendly, PDF & Email