All Booked All Booked All Booked 2420 Påskedagsgudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-hvalsoe-kirke-28/?event_date=2016-03-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-03-27

Påskedagsgudstjeneste – Hvalsø Kirke


2016-03-27 10:30 2016-03-27 11:30 Europe/Copenhagen Påskedagsgudstjeneste – Hvalsø Kirke

Gudstjeneste i Hvalsø Kirke påskedag søndag d. 27. marts 2016 kl. 10.30 med sognepræst Anne Spangsberg. Evangeliet om Jesu Kristi opstandelse får ved denne gudstjeneste tilført ekstra påskelys. Erling Møllehave fra Kr. Saaby, mest kendt som foredragsholder og skribent, er også en udmærket saxofonist. Han vil spille for på salmerne, samt give et par iørefaldende gospel- og popnumre. Påskedag Hvad betyder påskedag? Påskedag fejrer vi, at Jesus opstod fra graven. Det er en af kirkens største festdage, hvor kirken ofte bliver pyntet flot, og musikken er ekstra festlig. Højdepunktet i gudstjenesten er læsningen af påskeevangeliet. Det fortæller, hvordan tre af de kvinder, som fulgte Jesus, fandt hans grav tom. En engel fortalte dem, at Jesus var opstået fra de døde og gået i forvejen tilbage til byen, hvor de ville se ham igen. Udarbejdet i samarbejde med Folkekirken.dk

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Påskelam

Gudstjeneste i Hvalsø Kirke påskedag søndag d. 27. marts 2016 kl. 10.30 med sognepræst Anne Spangsberg.

Evangeliet om Jesu Kristi opstandelse får ved denne gudstjeneste tilført ekstra påskelys. Erling Møllehave fra Kr. Saaby, mest kendt som foredragsholder og skribent, er også en udmærket saxofonist. Han vil spille for på salmerne, samt give et par iørefaldende gospel- og popnumre.

Påskedag

Hvad betyder påskedag?

Påskedag fejrer vi, at Jesus opstod fra graven. Det er en af kirkens største festdage, hvor kirken ofte bliver pyntet flot, og musikken er ekstra festlig.

Højdepunktet i gudstjenesten er læsningen af påskeevangeliet. Det fortæller, hvordan tre af de kvinder, som fulgte Jesus, fandt hans grav tom. En engel fortalte dem, at Jesus var opstået fra de døde og gået i forvejen tilbage til byen, hvor de ville se ham igen.

Udarbejdet i samarbejde med Folkekirken.dk
Print Friendly, PDF & Email