0 All Booked All Booked All Booked 3808 Koncert – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncert-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2018-05-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-05-25

Koncert – Hvalsø Sognegård


2018-05-25 15:00 2018-05-25 17:00 Europe/Copenhagen Koncert – Hvalsø Sognegård

Koncert i Hvalsø Sognegård med Dialekt fredag den 25. maj 2018 kl. 15.00 – 17.00. Hvem er Dialekt? Dialekt er et nyt dansk band, dannet i sommeren 2015. Dialekt skriver om sit musikalske univers: en blanding af protestsangerbevægelsens tradition, folkemusikken og det nordeuropæiske vise- og fortællerunivers. Det er svært at rubricere sin egen musik, men vi har alligevel valgt at kalde den ”folk´n roll”. Forudsætningen for at vi forstår hinanden er et fælles sprog. Og et sprog er fyldt med nuancer, finurligheder og lokale varianter. Vores musik er på præcis den samme måde! Teksterne er på dansk, og om de skæve, skægge og alvorlige historier fra vores liv og hverdage. Dialekt består af: Helene Gerup: vokal, Gitte Trier: bas og kor, Niels Møller: guitar og kor og Nils “Vejmand”: trommer – musikere med erfaringer fra mange tidligere projekter – men også en kreativ pen! Og den føres af Helene Gerup og Niels Møller som tekstforfatter og komponist. Der vil blive et lille glas efter koncerten.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:seje@km.dk
Dialekt logo

Koncert i Hvalsø Sognegård med Dialekt fredag den 25. maj 2018 kl. 15.00 – 17.00.

Hvem er Dialekt?

Dialekt er et nyt dansk band, dannet i sommeren 2015. Dialekt skriver om sit musikalske univers: en blanding af protestsangerbevægelsens tradition, folkemusikken og det nordeuropæiske vise- og fortællerunivers. Det er svært at rubricere sin egen musik, men vi har alligevel valgt at kalde den ”folk´n roll”. Forudsætningen for at vi forstår hinanden er et fælles sprog. Og et sprog er fyldt med nuancer, finurligheder og lokale varianter. Vores musik er på præcis den samme måde! Teksterne er på dansk, og om de skæve, skægge og alvorlige historier fra vores liv og hverdage. Dialekt består af: Helene Gerup: vokal, Gitte Trier: bas og kor, Niels Møller: guitar og kor og Nils “Vejmand”: trommer – musikere med erfaringer fra mange tidligere projekter – men også en kreativ pen! Og den føres af Helene Gerup og Niels Møller som tekstforfatter og komponist.

Der vil blive et lille glas efter koncerten.

Print Friendly, PDF & Email