0 All Booked All Booked All Booked 5941 Koncert i Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncert-i-hvalsoe-kirke-2/?event_date=2022-10-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-10-05

Koncert i Hvalsø Kirke


2022-10-05 19:30 2022-10-05 21:00 Europe/Copenhagen Koncert i Hvalsø Kirke

Mikkel Andersen er en sand mester på guitarstrengene. Han tager publikum med på en tryllebindende rejse, fra blide toner af Bach til intense rytmer fra Spanien og Latinamerika. Koncerten indledes med Bachs Chaconne, derefter Villa-Lobos’ fem præludier-  en hyldest til den brasilianske folklore, samt musik af den venezuelanske komponist Antonio Lauro, og Agustin Barrios Mangoré fra Paraguay. Koncerten afsluttes med tre kærlighedserklæringer til Spanien af Isaac Albéniz. Mikkel Andersen er uddannet på det Kgl. danske Musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Han har udgivet 3 solo-cd’er og er, både i Danmark og udlandet, en anerkendt fortolker af både traditionel og moderne og musik.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Mikkel Andersen

Mikkel Andersen er en sand mester på guitarstrengene. Han tager publikum med på en tryllebindende rejse, fra blide toner af Bach til intense rytmer fra Spanien og Latinamerika. Koncerten indledes med Bachs Chaconne, derefter Villa-Lobos’ fem præludier-  en hyldest til den brasilianske folklore, samt musik af den venezuelanske komponist Antonio Lauro, og Agustin Barrios Mangoré fra Paraguay. Koncerten afsluttes med tre kærlighedserklæringer til Spanien af Isaac Albéniz.

Mikkel Andersen er uddannet på det Kgl. danske Musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Han har udgivet 3 solo-cd’er og er, både i Danmark og udlandet, en anerkendt fortolker af både traditionel og moderne og musik.

Print Friendly, PDF & Email