0 All Booked All Booked All Booked 3771 Musikgudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/musikgudstjeneste-hvalsoe-kirke/?event_date=2018-03-30&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-03-30

Musikgudstjeneste – Hvalsø Kirke


2018-03-30 14:00 2018-03-30 16:00 Europe/Copenhagen Musikgudstjeneste – Hvalsø Kirke

Musikgudstjeneste Langfredag med strygekvartetten CoMa i Hvalsø Kirke fredag den 30. marts 2018 kl. 14.00. Joseph Haydn var en efterspurgt komponist i hele Europa, da han i 1786 fik en anmodning fra Cadiz i Spanien: Man ville gerne bestille et stykke musik, der kunne spilles til en oplæsning af ”Jesu syv ord på korset” til langfredags-gudstjenesten. Denne opfordring fik den fromme Haydn, der selv satte værket meget højt, til at skrive et af de mest originale værker fra hele den wiener-klassiske periode. Et fantastisk stykke programmusik, der vækker bevægelse og begejstring overalt hvor det bliver spillet, afvekslende med teksterne fra Bibelen. CoMa-kvartetten (Copenhagen-Malmö) består af fire musikere fra Øresundsregionen, som har specialiseret sig i at spille på originalinstrumenter.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Særløse Kirke

Musikgudstjeneste Langfredag med strygekvartetten CoMa i Hvalsø Kirke fredag den 30. marts 2018 kl. 14.00.

Joseph Haydn var en efterspurgt komponist i hele Europa, da han i 1786 fik en anmodning fra Cadiz i Spanien: Man ville gerne bestille et stykke musik, der kunne spilles til en oplæsning af ”Jesu syv ord på korset” til langfredags-gudstjenesten.

Denne opfordring fik den fromme Haydn, der selv satte værket meget højt, til at skrive et af de mest originale værker fra hele den wiener-klassiske periode. Et fantastisk stykke programmusik, der vækker bevægelse og begejstring overalt hvor det bliver spillet, afvekslende med teksterne fra Bibelen.

CoMa-kvartetten (Copenhagen-Malmö) består af fire musikere fra Øresundsregionen, som har specialiseret sig i at spille på originalinstrumenter.

Print Friendly, PDF & Email