0 All Booked All Booked All Booked 2992 Snak på livet løs – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/snak-paa-livet-loes-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2016-12-02&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-12-02

Snak på livet løs – Hvalsø Sognegård


  • Gratis Adgang
2016-12-02 14:00 2016-12-02 16:00 Europe/Copenhagen Snak på livet løs – Hvalsø Sognegård

Eftermiddagsmøde i Hvalsø Sognegård fredag den 2. december 2016 kl. 14.00. Mød forfatteren bag den roste bog ”Snak på livet løs” til et personligt og livsbekræftende foredrag om, hvordan vi kan få det bedste ud af den sidste tid, når vi får uhelbredelig sygdom tæt på. Efter at Stines mor døde af kræft i 2014, valgte hun at skrive den bog, som hun selv havde manglet under moderens sygdomsforløb. Hun sagde sit job op som kommunikationsrådgiver i Røde Kors, pakkede sin taske og rejste til Asien, hvor hun skrev bogen over fem måneder. ”Snak på livet løs” retter sig mod folk i alle aldre, der skal miste deres nærmeste. Bogen giver konkrete idéer og inspiration til at få det bedste ud af tiden før døden indtræffer. Bogen har fået massiv omtale i medierne, fordi den sætter fokus på et emne, som mange har berøringsangst overfor. Stine har blandt andet fortalt om bogen i GO’aften Danmark, Politiken, P1, Kristeligt Dagblad og Radio24syv.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Snak på livet løs

snakpaalivetloesEftermiddagsmøde i Hvalsø Sognegård fredag den 2. december 2016 kl. 14.00.

Mød forfatteren bag den roste bog ”Snak på livet løs” til et personligt og livsbekræftende foredrag om, hvordan vi kan få det bedste ud af den sidste tid, når vi får uhelbredelig sygdom tæt på.

Efter at Stines mor døde af kræft i 2014, valgte hun at skrive den bog, som hun selv havde manglet under moderens sygdomsforløb. Hun sagde sit job op som kommunikationsrådgiver
i Røde Kors, pakkede sin taske og rejste til Asien, hvor hun skrev bogen over fem måneder.

”Snak på livet løs” retter sig mod folk i alle aldre, der skal miste deres nærmeste. Bogen giver konkrete idéer og inspiration til at få det bedste ud af tiden før døden indtræffer. Bogen har fået massiv omtale i medierne, fordi den sætter fokus på et emne, som mange har berøringsangst overfor. Stine har blandt andet fortalt om bogen i GO’aften Danmark, Politiken, P1, Kristeligt Dagblad og Radio24syv.

Print Friendly, PDF & Email