Himmelske Dage 2022 i Roskilde – Kirkefestival

Logo Himmelske dage

Hvad er Himmelske Dage?

Himmelske Dage er for alle, der interesserer sig for kirke, kultur og samfund.

Gennem koncerter, debatter, teater og meget mere, vil festivalen sætte fokus på nogle af de vigtige emner, som lige nu presser sig på i verden under temaet “Grib fremtiden”.

Et særligt fokus for festivalen bliver klima og bæredygtighed, og hvordan vi kan møde denne store og fælles udfordring uden at miste modet – og håbet for fremtiden.  Blandt andet vil tidligere EU-kommissær og minister Connie Hedegaard deltage i en stor klimadebat ledet af tv-vært Clement Kjersgaard.

Den populære tyske sociolog Hartmut Rosa, der er kendt for sit arbejde med resonans-begrebet, gæster også Himmelske Dage. På programmet er også psykologen Svend Brinkmann og en uropførelse af et korværk med tekster af Lisbeth Smedegaard Andersen.

I løbet af dagene bliver der mere end 400 programpunkter – herunder særlige aktiviteter for børn og unge.

Himmelske Dage er en del af Danske Kirkers Råd og er en fælleskirkelig festival, hvor folkekirken sammen med frikirker og kirkelige organisationer er arrangør.

Du kan læse mere om festivalen på Himmelske Dages hjemmeside: http://himmelskedage.dk/  og på Roskilde Stifts hjemmeside: https://roskildestift.dk/himmelske-dage-2022

Det hele foregår fra d. 26. maj 2022 – 29. maj 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

Print your tickets