Børneklub er et gratis tilbud for alle sognets børn og unge i folkeskolealderen.

Til børneklub vil vi lege, se film, spise snacks, bage kage, spille spil, lave perler, tegne, lave kreative ting, synge sange og meget, meget mere. Børnene og de unge vil lære kirken at kende og mærke, at det er et rart sted at være og samtidig få en voksen kontakt, de kan betro sig til samt nye kammerater.

Der vil naturligvis være kristne temaer på programmet, men primær-målet er at skabe et sted, hvor det er rart for børnene at komme, og hvis de har ønsker til, hvad de kunne tænke sig at lave, vil der, så vidt det er muligt, blive taget hensyn til dette.

Børneklub er hver mandag fra kl. 15-17:30 fra 14/8-2017 – 14/5-2018 (undtagen uge 41, 42, 52, 1, 2, 7, 8, 13 og 14). Det er muligt (efter aftale) at blive hentet ved Hvalsø skole kl. 14:45.

Man behøver ikke komme hver mandag for at være en del af klubben.

Tilmelding til børneklubben skal ske til kirke- og kulturmedarbejde Simone på simone.nbs@yahoo.com eller 61691640.