Minikonfirmand-undervisning er et gratis tilbud til 3. klasses elever, som har lyst til at komme i kirken og på en kreativ, hyggelig og lærerig måde at arbejde med emner og historier, som knytter sig til kirken og kristendommen. Der vil være 3 forskellige hold i løbet af skoleåret 2017/2018

Der vil være sang, bibel-fortælling, bøn og filosofi med børn på alle holdene og derudover vil vi udfolde os kreativt og lege på alle holdene. Det er ikke en forudsætning, at man har kendskab til kristendommen i forvejen. Hoved-målet er, at børnene får en større indsigt i, hvad kristendommen er, mærker at kirken er et rart sted at være, og et sted, de får lyst til at komme.
Hvert forløb varer ca. 10 gange og foregår i sognegården en dag om ugen efter skoletid.

Minikonfirmand – Udeliv og bevægelse: Torsdag fra kl. 15-16:30 fra 17./8. til 5./10. 2017

Minikonfirmand – Stjernestund: fra uge 43-51 2017 (Ugedag endnu ikke helt fast)

Minikonfirmand – Kreativ udfoldelse: Uge 9-19 (minus uge 13) (Ugedag endnu ikke helt fastsat)

Hvert forløb afsluttes med et lille arrangement, hvor børnenes forældre og søskende kan komme, og se noget af det, der er blevet arbejdet med.

Hvis dit barn ikke går i 3. klasse, men rigtig gerne vil gå til minikonfirmand-undervisning, så kontakt mig, så ser vi på det.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til kirkens kulturmedarbejder Simone på simone.nbs@yahoo.com, tlf: 61691640