All Booked All Booked All Booked 999 Høstgudstjeneste – Særløse Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/13-09-2015-saerloese/?event_date=2015-09-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2015-09-13

Høstgudstjeneste – Særløse Kirke


2015-09-13 10:30 2015-09-13 11:30 Europe/Copenhagen Høstgudstjeneste – Særløse Kirke

I år får høstgudstjenesten et ekstra løft med fejende spillemandstoner leveret af lokale folkemusikere. ”Spillemandsmessen” er en gudstjeneste iklædt dansk folkemusik, og den første af sin art på dansk. Teksten er skrevet af Holger Lissner, og musikken er komponeret af Ivan Bjerre Damgård og Michael Sommer fra gruppen „Jysk på næsen“, med udgangspunkt i dansk traditionel dansemusik. Den blev uropført ved Danske Kirkedage i Roskilde i 2004 og er en fuld gudstjeneste med salmer, bøn, evangelielæsning, prædiken og altergang. Og musik, som stemmer sind og krop til livsglædens dans. Medvirkende: Lone og Per Darger, violiner, Morten Nygaard Pedersen, harmonika, Andrea Ougaard, sopransolist, samt Hvalsø Sognekor. Præst Anne Spangsberg.

Print Friendly, PDF & Email
Særløsevej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Korn

I år får høstgudstjenesten et ekstra løft med fejende spillemandstoner leveret af lokale folkemusikere. ”Spillemandsmessen” er en gudstjeneste iklædt dansk folkemusik, og den første af
sin art på dansk. Teksten er skrevet af Holger Lissner, og musikken er komponeret af Ivan Bjerre Damgård og Michael Sommer fra gruppen „Jysk på næsen“, med udgangspunkt i dansk traditionel dansemusik. Den blev uropført ved Danske Kirkedage i Roskilde i 2004 og er en fuld gudstjeneste med salmer, bøn, evangelielæsning, prædiken og altergang.

Og musik, som stemmer sind og krop til livsglædens dans.

Medvirkende: Lone og Per Darger, violiner, Morten Nygaard Pedersen, harmonika, Andrea Ougaard, sopransolist, samt Hvalsø Sognekor.

Præst Anne Spangsberg.

Print Friendly, PDF & Email