0 All Booked All Booked All Booked 4854 Advents- & familie-gudstjeneste med spejderne & børneklubben https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/advents-familie-gudstjeneste-med-spejderne-boerneklubben/?event_date=2020-11-29&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-11-29

Advents- & familie-gudstjeneste med spejderne & børneklubben


2020-11-29 10:30 2020-11-29 11:30 Africa/Johannesburg Advents- & familie-gudstjeneste med spejderne & børneklubben

Kom til advents- & familie-gudstjeneste med spejderne & børneklubben 1. søndag i advent, den 29. november 2020 kl. 10.30 i Hvalsø Kirke. Adventstraditioner handler om at glæde sig og få forventningen til julen til at stige. Hver søndag tænder vi et lys mere i adventskransen, indtil de alle fire brænder. Den stemning prøver vi at ramme, når vi sammen med spejderne og kirkens børneklub skruer op for julestemningen, og det første lys er tændt i adventskransen. Fjerde søndag før juledag begynder adventstiden. Advent kommer af det latinske ‘Adventus Domini’, som betyder ‘Herrens komme’. Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor det er Gud selv, ‘Herren’, der kommer til verden gennem Jesus´ fødsel. 1. søndag i advent

Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

Kom til advents- & familie-gudstjeneste med spejderne & børneklubben 1. søndag i advent, den 29. november 2020 kl. 10.30 i Hvalsø Kirke.

Adventstraditioner handler om at glæde sig og få forventningen til julen til at stige.

Hver søndag tænder vi et lys mere i adventskransen, indtil de alle fire brænder.

Den stemning prøver vi at ramme, når vi sammen med spejderne og kirkens børneklub skruer op for julestemningen, og det første lys er tændt i adventskransen.

Fjerde søndag før juledag begynder adventstiden. Advent kommer af det latinske ‘Adventus Domini’, som betyder ‘Herrens komme’. Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor det er Gud selv, ‘Herren’, der kommer til verden gennem Jesus´ fødsel.

1. søndag i advent