0 All Booked All Booked All Booked 4542 AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/demensvenlig-paaskegudstjeneste-hvalsoe-kirke/?event_date=2020-04-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-04-13

AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke


2020-04-13 14:00 2020-04-13 15:00 Europe/Copenhagen AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke

AFLYST PGA CORONAVIRUS Demensvenlig påskegudstjeneste ved Mikela Risum, demenspræst. 2. påskedag, mandag den 13. april kl. 14.00 i Hvalsø Kirke. Påskeugen – eller den stille uge – får sin afslutning på smukkeste vis med opstandelsen, påskemorgen. Det vil Lejre provsti fejre med en sanselig gudstjeneste 2. påskedag i Hvalsø kirke. Med de gamle påskesalmer, påskeevangeliets ord og duften af påskeliljer håber vi at vække og genkalde følelsen af påskeglæde, og skabe en fredfyldt stund i kirkens smukke rum. Gudstjenesten vil være særlig egnet for mennesker med demens eller hjerneskade, og rammen sættes med dæmpet musik, genkendelighed, ro og nærvær. De demensvenlige gudstjenester foregår på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum, og alle velkommen til at deltage. 2. Påskedag

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Billede af præst Mikela Risum

AFLYST PGA CORONAVIRUS

Demensvenlig påskegudstjeneste ved Mikela Risum, demenspræst. 2. påskedag, mandag den 13. april kl. 14.00 i Hvalsø Kirke.

Påskeugen – eller den stille uge – får sin afslutning på smukkeste vis med opstandelsen, påskemorgen. Det vil Lejre provsti fejre med en sanselig gudstjeneste 2. påskedag i Hvalsø kirke.

Med de gamle påskesalmer, påskeevangeliets ord og duften af påskeliljer håber vi at vække og genkalde følelsen af påskeglæde, og skabe en fredfyldt stund i kirkens smukke rum.

Gudstjenesten vil være særlig egnet for mennesker med demens eller hjerneskade, og rammen sættes med dæmpet musik, genkendelighed, ro og nærvær.

De demensvenlige gudstjenester foregår på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum, og alle velkommen til at deltage.

2. Påskedag

Print Friendly, PDF & Email