0 All Booked All Booked All Booked 4542 AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/demensvenlig-paaskegudstjeneste-hvalsoe-kirke/?event_date=2020-04-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-04-13

AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke


2020-04-13 14:00 2020-04-13 15:00 Africa/Johannesburg AFLYST Demensvenlig påskegudstjeneste – Hvalsø Kirke

AFLYST PGA CORONAVIRUS Demensvenlig påskegudstjeneste ved Mikela Risum, demenspræst. 2. påskedag, mandag den 13. april kl. 14.00 i Hvalsø Kirke. Påskeugen – eller den stille uge – får sin afslutning på smukkeste vis med opstandelsen, påskemorgen. Det vil Lejre provsti fejre med en sanselig gudstjeneste 2. påskedag i Hvalsø kirke. Med de gamle påskesalmer, påskeevangeliets ord og duften af påskeliljer håber vi at vække og genkalde følelsen af påskeglæde, og skabe en fredfyldt stund i kirkens smukke rum. Gudstjenesten vil være særlig egnet for mennesker med demens eller hjerneskade, og rammen sættes med dæmpet musik, genkendelighed, ro og nærvær. De demensvenlige gudstjenester foregår på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum, og alle velkommen til at deltage. 2. Påskedag

Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

AFLYST PGA CORONAVIRUS

Demensvenlig påskegudstjeneste ved Mikela Risum, demenspræst. 2. påskedag, mandag den 13. april kl. 14.00 i Hvalsø Kirke.

Påskeugen – eller den stille uge – får sin afslutning på smukkeste vis med opstandelsen, påskemorgen. Det vil Lejre provsti fejre med en sanselig gudstjeneste 2. påskedag i Hvalsø kirke.

Med de gamle påskesalmer, påskeevangeliets ord og duften af påskeliljer håber vi at vække og genkalde følelsen af påskeglæde, og skabe en fredfyldt stund i kirkens smukke rum.

Gudstjenesten vil være særlig egnet for mennesker med demens eller hjerneskade, og rammen sættes med dæmpet musik, genkendelighed, ro og nærvær.

De demensvenlige gudstjenester foregår på skift i provstiets kirker ved Demenspræst Mikela Risum, og alle velkommen til at deltage.

2. Påskedag