All Booked All Booked All Booked 1694 AFLYST ! Eftermiddagsmøde med Eva Jørgensen https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/eftermiddagsmoede-med-eva-joergensen/?event_date=2024-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-27

AFLYST ! Eftermiddagsmøde med Eva Jørgensen


  • Gratis Adgang
2024-05-27 14:00 2024-05-27 14:00 Europe/Copenhagen AFLYST ! Eftermiddagsmøde med Eva Jørgensen

Arrangementet er desværre aflyst igen grundet sygdom. AFLYST Vi ses i morgen – Sorrig og glæde. Om at være pårørende og komme gennem sorgen. Foredrag med Eva Jørgensen fredag d. 22. januar 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård. I 2007 udkom Eva Jørgensens bog “Vi ses i morgen” , hvor hun skrev om det frygtelige år, hvor hendes mand fik den aggressivt fremadskridende sygdom ALS og døde. Sorrig og glæde handler om alle de følelser, Eva gennemlever i månederne efter sin elskede mands død. Hvordan hun begraver sig i arbejde for ikke at mærke smerten. Hvordan hun føler sig alene i verden, fordi hendes omgivelser ikke forstår, hvad det er, hun går igennem. Og hvordan hun til sidst begynder at mærke livet igen og så småt genvinder troen på, at der stadig er masser af gode ting i vente for hende og hendes lille dreng. “Vi ses i morgen” er en pårørendes beretning om at miste den, man elsker, uden at miste sig selv. Om kaos og kærlighed. Og måske mest af alt om troen på livet. Skrevet af Eva Jørgensen, journalist og nyhedsvært gennem mange år på Danmarks radio. Vi ses til eftermiddagsmøde/foredrag i Hvalsø Sognegård. Bemærk: Der er tale om en ny dato efter at første foredrag blev aflyst grundet sygdom.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Eva Jørgensen
Eva-Joergensen

Eva Jørgensen

Arrangementet er desværre aflyst igen grundet sygdom.

AFLYST

Vi ses i morgen – Sorrig og glæde. Om at være pårørende og komme gennem sorgen. Foredrag med Eva Jørgensen fredag d. 22. januar 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård.

I 2007 udkom Eva Jørgensens bog “Vi ses i morgen” , hvor hun skrev om det frygtelige år, hvor hendes mand fik den aggressivt fremadskridende sygdom ALS og døde. Sorrig og glæde handler om alle de følelser, Eva gennemlever i månederne efter sin elskede mands død. Hvordan hun begraver sig i arbejde for ikke at mærke smerten. Hvordan hun føler sig alene i verden, fordi hendes omgivelser ikke forstår, hvad det er, hun går igennem. Og hvordan hun til sidst begynder at mærke livet igen og så småt genvinder troen på, at der stadig er masser af gode ting i vente for hende og hendes lille dreng.

“Vi ses i morgen” er en pårørendes beretning om at miste den, man elsker, uden at miste sig selv. Om kaos og kærlighed. Og måske mest af alt om troen på livet. Skrevet af Eva Jørgensen, journalist og nyhedsvært gennem mange år på Danmarks radio.

Vi ses til eftermiddagsmøde/foredrag i Hvalsø Sognegård.

Bemærk: Der er tale om en ny dato efter at første foredrag blev aflyst grundet sygdom.

Print Friendly, PDF & Email