All Booked All Booked All Booked 1698 Eftermiddagsmøde om det demente og historieløse samfund https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/eftermiddagsmoede-om-det-demente-og-historieloese-samfund/?event_date=2015-11-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2015-11-27

Eftermiddagsmøde om det demente og historieløse samfund


2015-11-27 14:00 2015-11-27 16:00 Europe/Copenhagen Eftermiddagsmøde om det demente og historieløse samfund

Kom til eftermiddagsmøde fredag d. 27. november 2015 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård om det demente og historieløse samfund med Michael Böss. Lektor Michael Böss har skrevet bogen “Det demente samfund”, hvor han siger, at vi lever i en nutidskultur, hvor vi kun fokuserer på øjeblikket, mens vi glemmer fortiden og bekymrer os over fremtiden. Vi er ved at udhule vores historiske bevidsthed. Tilbage står et dement samfund uden rødder og retning. Der er en fare for, at vi ikke ved, hvad vi kommer af, og hvor vi skal hen. Det gælder for det enkelte menneske, og det gælder for samfundet. Fortiden kan aldrig blive uinteressant.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Michael Boss

Det-demente-samfund-Michael-BossKom til eftermiddagsmøde fredag d. 27. november 2015 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård om det demente og historieløse samfund med Michael Böss. Lektor Michael Böss har skrevet bogen “Det demente samfund”, hvor han siger, at vi lever i en nutidskultur, hvor vi kun fokuserer på øjeblikket, mens vi glemmer fortiden og bekymrer os over fremtiden.

Vi er ved at udhule vores historiske bevidsthed. Tilbage står et dement samfund uden rødder og retning. Der er en fare for, at vi ikke ved, hvad vi kommer af, og hvor vi skal hen. Det gælder for det enkelte menneske, og det gælder for samfundet. Fortiden kan aldrig blive uinteressant.

Print Friendly, PDF & Email