0 All Booked All Booked All Booked 6548 Foredag ved Helle Skaarup – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/foredag-ved-helle-skaarup-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2024-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-27

Foredag ved Helle Skaarup – Hvalsø Sognegård


2024-05-27 14:00 2024-05-27 16:00 Europe/Copenhagen Foredag ved Helle Skaarup – Hvalsø Sognegård

Foredrag ved Helle Skaarup, forhenværende forstander ved refugiet på Løgum Kloster, fredag den 5. april kl. 14-16 i Hvalsø sognegård om nogle af de store spørgsmål i livet. Altid allerede elsket – set fra sidelinjen. Denne titel er udgangspunktet for Helle Skaarups fortælling om sit liv med Peter Bastian. “Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter” siger Helle Skaarup. Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer vi omkring meget mellem jord og himmel. Stikord: høresansen, sjæle-omsorg, naturens milde gaver, sproget, nærvær, skabende fællesskaber, at stå i det åbne, tro, livet og døden. Af hensyn til kaffe/kage: Tilmelding til Carsten Lester: carsten.lester@fasttvnet.dk eller 40469953.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

Foredrag ved Helle Skaarup, forhenværende forstander ved refugiet på Løgum Kloster, fredag den 5. april kl. 14-16 i Hvalsø sognegård om nogle af de store spørgsmål i livet.

Foto: Tom Ingvardsen.

Altid allerede elsketset fra sidelinjen. Denne titel er udgangspunktet for Helle Skaarups fortælling om sit liv med Peter Bastian. “Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter” siger Helle Skaarup. Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer vi omkring meget mellem jord og himmel. Stikord: høresansen, sjæle-omsorg, naturens milde gaver, sproget, nærvær, skabende fællesskaber, at stå i det åbne, tro, livet og døden.

Af hensyn til kaffe/kage: Tilmelding til Carsten Lester: carsten.lester@fasttvnet.dk eller 40469953.

Print Friendly, PDF & Email