Foredrag om tang
Fra 19:00 til 21:00Foredrag i Hvalsø Sognegård torsdag den 28. oktober 2021 kl. 19.00 – 21.00 om tang. Claus Falconi, der arbejder professionelt og eksperimentelt med udvikling og salg af tang produkter på Omø, kommer og fortæller om dette enestående projekt om havets nye guld. Han kommer ind på følgende emner: Historisk brug af tang i Norden, Grønland og resten af verden. Tangens biologi og udbredelse i Danmark og Norden. Hvorfor er tang sundt, og hvad indeholder det. Hvad du skal være opmærksom på, når du spiser tang. Hvordan smager tang, og hvad er ”umami”. Hvordan kan du bruge tang som ny inspiration i køkkenet. Eksempler på nye udviklingsprojekter omkring tang, – på bølgen af Sushi, Ny Nordisk Mad og Rawfood. Foredraget understøttes af billeder, der illustrerer sider af tang projektet. I pausen serveres vin og smagsprøver fra havets spisekammer. Vært for aftenen er Carsten Lester.
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, DanmarkForedrag i Hvalsø Sognegård torsdag den 28. oktober 2021 kl. 19.00 – 21.00 om tang.
Claus Falconi, der arbejder professionelt og eksperimentelt med udvikling og salg af tang produkter på Omø, kommer og fortæller om dette enestående projekt om havets nye guld.
Han kommer ind på følgende emner:
- Historisk brug af tang i Norden, Grønland og resten af verden.
- Tangens biologi og udbredelse i Danmark og Norden.
- Hvorfor er tang sundt, og hvad indeholder det.
- Hvad du skal være opmærksom på, når du spiser tang.
- Hvordan smager tang, og hvad er ”umami”.
- Hvordan kan du bruge tang som ny inspiration i køkkenet.
- Eksempler på nye udviklingsprojekter omkring tang, – på bølgen af Sushi, Ny Nordisk Mad og Rawfood.
Foredraget understøttes af billeder, der illustrerer sider af tang projektet.
I pausen serveres vin og smagsprøver fra havets spisekammer.
Vært for aftenen er Carsten Lester.