0 All Booked All Booked All Booked 5457 Foredrag om tang https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/foredrag-om-tang/?event_date=2021-10-28&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-10-28

Foredrag om tang


2021-10-28 19:00 2021-10-28 21:00 Europe/Copenhagen Foredrag om tang

Foredrag i Hvalsø Sognegård torsdag den 28. oktober 2021 kl. 19.00 – 21.00 om tang. Claus Falconi, der arbejder professionelt og eksperimentelt med udvikling og salg af tang produkter på Omø, kommer og fortæller om dette enestående projekt om havets nye guld. Han kommer ind på følgende emner: Historisk brug af tang i Norden, Grønland og resten af verden. Tangens biologi og udbredelse i Danmark og Norden. Hvorfor er tang sundt, og hvad indeholder det. Hvad du skal være opmærksom på, når du spiser tang. Hvordan smager tang, og hvad er ”umami”. Hvordan kan du bruge tang som ny inspiration i køkkenet. Eksempler på nye udviklingsprojekter omkring tang, – på bølgen af Sushi, Ny Nordisk Mad og Rawfood. Foredraget understøttes af billeder, der illustrerer sider af tang projektet. I pausen serveres vin og smagsprøver fra havets spisekammer. Vært for aftenen er Carsten Lester.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Claus Falconi med en pose tang produkter

Claus Falconi med en pose tang produkterForedrag i Hvalsø Sognegård torsdag den 28. oktober 2021 kl. 19.00 – 21.00 om tang.

Claus Falconi, der arbejder professionelt og eksperimentelt med udvikling og salg af tang produkter på Omø, kommer og fortæller om dette enestående projekt om havets nye guld.

Han kommer ind på følgende emner:

  • Historisk brug af tang i Norden, Grønland og resten af verden.
  • Tangens biologi og udbredelse i Danmark og Norden.
  • Hvorfor er tang sundt, og hvad indeholder det.
  • Hvad du skal være opmærksom på, når du spiser tang.
  • Hvordan smager tang, og hvad er ”umami”.
  • Hvordan kan du bruge tang som ny inspiration i køkkenet.
  • Eksempler på nye udviklingsprojekter omkring tang, – på bølgen af Sushi, Ny Nordisk Mad og Rawfood.

Foredraget understøttes af billeder, der illustrerer sider af tang projektet.

I pausen serveres vin og smagsprøver fra havets spisekammer.

Vært for aftenen er Carsten Lester.

Print Friendly, PDF & Email