0 All Booked All Booked All Booked 5603 Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/foredrag-ved-kurt-flemming-om-livet-og-doeden-2/?event_date=2022-02-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-02-04

Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden


2022-02-04 14:00 2022-02-04 16:00 Europe/Copenhagen Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden

Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden fredag den 4. februar 2022 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård ved Kurt Flemming, Tidligere Bakken-pjerrot og nu tryllekunstner og foredragsholder m.m. Kurt Flemming har en alsidig bagage med sig i rygsækken: Over 20.000 forestillinger som pjerrot i Aalborg og på Bakken, teaterforestillinger, har medvirket i radio og Tv-programmer, forfatter og altså foredragsholder. Det er i rollen som foredragsholder, vi skal opleve ham denne eftermiddag. Kurt Flemming er grundlæggende et menneske med en positiv indstilling til livet, som han ser som en gave og han har høstet mange succeser på sin vej. Livet er dog ikke kun gode oplevelser, men han har hver gang været i stand til at rejse sig igen. Døden bankede pludselig på, da hans kone blev syg af kræft i hjernen og endte med at dø fra ham. Kurt vil fortælle om hvordan han og hans kone klarede sig igennem tiden frem til døden indtraf og hvordan han formåede at komme videre bagefter. Forløbet blev en slags øjenåbner og førte til en fuldstændig omlægning af hans liv. Helt nye værdier kom til, og mange ligegyldige ting røg ud. Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:carsten.lester@fasttvnet.dk
Billede af foredragsholder Kurt Flemming

Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden fredag den 4. februar 2022 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård ved Kurt Flemming, Tidligere Bakken-pjerrot og nu tryllekunstner og foredragsholder m.m.

Kurt Flemming har en alsidig bagage med sig i rygsækken: Over 20.000 forestillinger som pjerrot i Aalborg og på Bakken, teaterforestillinger, har medvirket i radio og Tv-programmer, forfatter og altså foredragsholder. Det er i rollen som foredragsholder, vi skal opleve ham denne eftermiddag.

Kurt Flemming er grundlæggende et menneske med en positiv indstilling til livet, som han ser som en gave og han har høstet mange succeser på sin vej. Livet er dog ikke kun gode oplevelser, men han har hver gang været i stand til at rejse sig igen.

Døden bankede pludselig på, da hans kone blev syg af kræft i hjernen og endte med at dø fra ham.

Kurt vil fortælle om hvordan han og hans kone klarede sig igennem tiden frem til døden indtraf og hvordan han formåede at komme videre bagefter.

Forløbet blev en slags øjenåbner og førte til en fuldstændig omlægning af hans liv. Helt nye værdier kom til, og mange ligegyldige ting røg ud.

Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email