0 All Booked All Booked All Booked 4979 AFLYST Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/foredrag-ved-kurt-flemming-om-livet-og-doeden/?event_date=2021-03-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-03-05

AFLYST Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden


2021-03-05 14:00 2021-03-05 16:00 Europe/Copenhagen AFLYST Foredrag ved Kurt Flemming om livet og døden

AFLYST PGA CORONARESTRIKTIONER  Kom til foredrag med Kurt Flemming, tidligere Bakken-pjerrot og nu tryllekunstner og foredragsholder m.m. fredag den 5. marts 2021 kl. 14 -16 i Hvalsø Sognegård. Kurt Flemming har en alsidig bagage med sig i rygsækken: Over 20.000 forestillinger som pjerrot i Aalborg og på Bakken, teaterforestillinger, har medvirket i radio og Tv-programmer, forfatter og altså foredragsholder. Det er i rollen som foredragsholder, vi skal opleve ham denne eftermiddag. Kurt Flemming er grundlæggende et menneske med en positiv indstillings til livet, som han ser som en gave og han har høstet mange succeser på sin vej. Livet er dog ikke kun gode oplevelser, men han har hver gang været i stand til at rejse sig igen. Døden bankede pludselig på, da hans kone blev syg af kræft i hjernen og endte med at dø fra ham. Kurt vil fortælle om hvordan han og hans kone klarede sig igennem tiden frem til døden indtraf og horden han formåede at komme videre bagefter. Forløbet blev en slags øjenåbner og førte til en fuldstændig omlægning af hans liv. Helt nye værdier kom til, og mange ligegyldige ting røg ud. Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Billede af foredragsholder Kurt Flemming

AFLYST PGA CORONARESTRIKTIONER 

Kom til foredrag med Kurt Flemming, tidligere Bakken-pjerrot og nu tryllekunstner og foredragsholder m.m. fredag den 5. marts 2021 kl. 14 -16 i Hvalsø Sognegård.

Kurt Flemming har en alsidig bagage med sig i rygsækken: Over 20.000 forestillinger som pjerrot i Aalborg og på Bakken, teaterforestillinger, har medvirket i radio og Tv-programmer, forfatter og altså foredragsholder. Det er i rollen som foredragsholder, vi skal opleve ham denne eftermiddag.

Kurt Flemming er grundlæggende et menneske med en positiv indstillings til livet, som han ser som en gave og han har høstet mange succeser på sin vej. Livet er dog ikke kun gode oplevelser, men han har hver gang været i stand til at rejse sig igen.

Døden bankede pludselig på, da hans kone blev syg af kræft i hjernen og endte med at dø fra ham.

Kurt vil fortælle om hvordan han og hans kone klarede sig igennem tiden frem til døden indtraf og horden han formåede at komme videre bagefter.

Forløbet blev en slags øjenåbner og førte til en fuldstændig omlægning af hans liv. Helt nye værdier kom til, og mange ligegyldige ting røg ud.

Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email