All Booked All Booked All Booked 1657 Foredrag om Nordisk Fjer https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/fredagscafe-om-nordisk-fjer/?event_date=2015-09-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2015-09-04

Foredrag om Nordisk Fjer


  • Gratis Adgang
2015-09-04 14:00 2015-09-04 16:00 Europe/Copenhagen Foredrag om Nordisk Fjer

Der var engang…… Om fjeren der blev til mere end 5 høns….. Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer Koncernen, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord. Hvad var det egentlig der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer, i det der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”. Hvorfor gik det så galt som det gjorde og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen igennem mere end 25 år lyve, svindle og bedrage uden at nogen reagerede. Hvad var det han kunne, hvor havde han lært det, og hvorfor lod alle sig i den grad føre bag lyset. Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen. Hvornår? Fredagscafe d. 4. september 2015 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård. Kom i god tid, da der kan være rift om pladserne. Der er gratis entré.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Anders Wejrup
Anders Wejrup

Anders Wejrup

Der var engang…… Om fjeren der blev til mere end 5 høns…..

Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer Koncernen, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord.

Hvad var det egentlig der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer, i det der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”. Hvorfor gik det så galt som det gjorde og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen igennem mere end 25 år lyve, svindle og bedrage uden at nogen reagerede. Hvad var det han kunne, hvor havde han lært det, og hvorfor lod alle sig i den grad føre bag lyset.

Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen.

Hvornår?

Fredagscafe d. 4. september 2015 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård.

Kom i god tid, da der kan være rift om pladserne. Der er gratis entré.

Print Friendly, PDF & Email