0 All Booked All Booked All Booked 5191 Gudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-hvalsoe-kirke-216/?event_date=2021-04-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-04

Gudstjeneste – Hvalsø Kirke


2021-04-04 10:30 2021-04-04 11:30 Europe/Copenhagen Gudstjeneste – Hvalsø Kirke

Gudstjeneste i Hvalsø Kirke søndag d. 4. april 2021 kl. 10.30 med Søren E. Jensen. PÅSKEGOSPEL I HVALSØ OG SÆRLØSE Den efter trofaste kirke- og countrymusiker, CS Nielsen, dukker igen op med sin westernguitar under armen for at kaste glans over påskebudskabet. Siden sidst er CS Nielsen imidlertid blevet lidt af en uofficiel stjerne, da hans seneste album, Pilgrims, har fået særdeles flotte anmeldelser, ikke bare herhjemme, men også i udlandet. Pladen har “potentiale til at blive en gotisk nyklassiker” hed det således i musikbladet Gaffa, som belønnede værket med fem stjerner. “Muligvis er det sidste gang, vi har råd til at hyre CS Nielsen. Et internationalt gennembrud synes lige om hjørnet,” fortæller Søren E. Jensen, som vil være præst ved de to gudstjenester i henholdsvis Særløse (kl. 9:00) og Hvalsø (kl. 10:30). Begge gudstjenester vil være i det fri, sådan at der kan samles 50 mennesker. Påskedag

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Vibeæg

Gudstjeneste i Hvalsø Kirke søndag d. 4. april 2021 kl. 10.30 med Søren E. Jensen.

PÅSKEGOSPEL I HVALSØ OG SÆRLØSE

Den efter trofaste kirke- og countrymusiker, CS Nielsen, dukker igen op med sin westernguitar under armen for at kaste glans over påskebudskabet.

Siden sidst er CS Nielsen imidlertid blevet lidt af en uofficiel stjerne, da hans seneste album, Pilgrims, har fået særdeles flotte anmeldelser, ikke bare herhjemme, men også i udlandet. Pladen har “potentiale til at blive en gotisk nyklassiker” hed det således i musikbladet Gaffa, som belønnede værket med fem stjerner.

“Muligvis er det sidste gang, vi har råd til at hyre CS Nielsen. Et internationalt gennembrud synes lige om hjørnet,” fortæller Søren E. Jensen, som vil være præst ved de to gudstjenester i henholdsvis Særløse (kl. 9:00) og Hvalsø (kl. 10:30). Begge gudstjenester vil være i det fri, sådan at der kan samles 50 mennesker.

Påskedag

Print Friendly, PDF & Email