0 All Booked All Booked All Booked 6682 Gudstjeneste med konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-med-konfirmandindskrivning-hvalsoe-kirke/?event_date=2024-08-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-08-25

Gudstjeneste med konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke


2024-08-25 10:30 2024-08-25 12:00 Europe/Copenhagen Gudstjeneste med konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke

Konfirmandindskrivning i Hvalsø kirke Søndag den 25. august kl. 10.30 Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø kirke, og bagefter går vi i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet. Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål. Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook-profil. Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Konfirmander foran Hvalsø Kirke

Konfirmandindskrivning i Hvalsø kirke

Søndag den 25. august kl. 10.30

Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø kirke, og bagefter går vi i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet.

Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre!

Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook-profil.

Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email