0 All Booked All Booked All Booked 5844 Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-og-konfirmandindskrivning-hvalsoe-kirke-2/?event_date=2024-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-27

Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke


2024-05-27 10:30 2024-05-27 12:00 Europe/Copenhagen Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke

Gudstjeneste og konfirmandindskrivning i Hvalsø Kirke søndag d. 21. august 2022 kl. 10.30. Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø Kirke. Bagefter går vi ned i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet. Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål. Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebookprofil. Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Konfirmander

Gudstjeneste og konfirmandindskrivning i Hvalsø Kirke søndag d. 21. august 2022 kl. 10.30.

Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø Kirke. Bagefter går vi ned i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet.

Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre!

Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebookprofil.

Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email