0 All Booked All Booked All Booked 3858 Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-og-konfirmandindskrivning-hvalsoe-kirke/?event_date=2018-08-19&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-08-19

Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke


2018-08-19 10:30 2018-08-19 12:00 Europe/Copenhagen Gudstjeneste og konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke

Konfirmandindskrivning indskrivning til konfirmandforberedelse i Hvalsø og Særløse Kirker søndag d. 19. august 2018 kl. 10.30 i Hvalsø Kirke. Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø Kirke. Bagefter går vi ned i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet. Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål. Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside:  www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook profil. Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Konfirmander

Konfirmandindskrivning indskrivning til konfirmandforberedelse i Hvalsø og Særløse Kirker søndag d. 19. august 2018 kl. 10.30 i Hvalsø Kirke.

Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø Kirke. Bagefter går vi ned i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet.

Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre!

Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside:  www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook profil.

Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email