0 All Booked All Booked All Booked 5192 Gudstjeneste – Særløse Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/gudstjeneste-saerloese-kirke-93/?event_date=2021-04-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-04

Gudstjeneste – Særløse Kirke


2021-04-04 09:00 2021-04-04 10:00 Europe/Copenhagen Gudstjeneste – Særløse Kirke

Gudstjeneste i Særløse Kirke søndag d. 4. april 2021 kl. 09.00 med Søren E. Jensen. PÅSKEGOSPEL I HVALSØ OG SÆRLØSE Den efter trofaste kirke- og countrymusiker, CS Nielsen, dukker igen op med sin westernguitar under armen for at kaste glans over påskebudskabet. Siden sidst er CS Nielsen imidlertid blevet lidt af en uofficiel stjerne, da hans seneste album, Pilgrims, har fået særdeles flotte anmeldelser, ikke bare herhjemme, men også i udlandet. Pladen har “potentiale til at blive en gotisk nyklassiker” hed det således i musikbladet Gaffa, som belønnede værket med fem stjerner. “Muligvis er det sidste gang, vi har råd til at hyre CS Nielsen. Et internationalt gennembrud synes lige om hjørnet,” fortæller Søren E. Jensen, som vil være præst ved de to gudstjenester i henholdsvis Særløse (kl. 9:00) og Hvalsø (kl. 10:30). Begge gudstjenester vil være i det fri, sådan at der kan samles 50 mennesker. Påskedag

Print Friendly, PDF & Email
Særløsevej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Særløse Kirke

Gudstjeneste i Særløse Kirke søndag d. 4. april 2021 kl. 09.00 med Søren E. Jensen.

PÅSKEGOSPEL I HVALSØ OG SÆRLØSE

Den efter trofaste kirke- og countrymusiker, CS Nielsen, dukker igen op med sin westernguitar under armen for at kaste glans over påskebudskabet.

Siden sidst er CS Nielsen imidlertid blevet lidt af en uofficiel stjerne, da hans seneste album, Pilgrims, har fået særdeles flotte anmeldelser, ikke bare herhjemme, men også i udlandet. Pladen har “potentiale til at blive en gotisk nyklassiker” hed det således i musikbladet Gaffa, som belønnede værket med fem stjerner.

“Muligvis er det sidste gang, vi har råd til at hyre CS Nielsen. Et internationalt gennembrud synes lige om hjørnet,” fortæller Søren E. Jensen, som vil være præst ved de to gudstjenester i henholdsvis Særløse (kl. 9:00) og Hvalsø (kl. 10:30). Begge gudstjenester vil være i det fri, sådan at der kan samles 50 mennesker.

Påskedag

Print Friendly, PDF & Email