All Booked All Booked All Booked 2467 „En ikke forstået drøm er som et uåbnet brev …“ C. G. Jung https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/ikke-forstaaet-droem-uaabnet-brev-c-g-jung/?event_date=2016-04-08&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-04-08

„En ikke forstået drøm er som et uåbnet brev …“ C. G. Jung


2016-04-08 14:00 2016-04-08 16:00 Europe/Copenhagen „En ikke forstået drøm er som et uåbnet brev …“ C. G. Jung

Eftermiddagsmøde med Ida Lester fredag den 8. april 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård … som et brev i et andet sprog, end hverdagens, idet drømme taler i billedsprog – ikke i tankens sprog. Alle kulturer har tillagt drømme betydning. Og nu ved vi, at alle drømmer, og at det er afgørende for vores psykiske sundhed – også hvis vi ikke husker vores drømme. Drømme har altid optaget mennesker. Og der udgives fortsat med jævne mellemrum bøger om drømme. Ida Sofie Lester har arbejdet med andres og egne drømme i over 30 år og vil fortælle om drømmenes forunderlige og kraftfulde sprog og budskaber. Bl.a. fra Bibelen, som flere steder omtaler drømme, der får vigtig betydning iflg. beretningerne. Ida vil komme ind på forskellige typer af drømme, og vil fortælle nogle anonyme cases fra sin praksis – og nogle fra det personlige liv, som eksempler på hvad drømme kan bruges til i nutiden. Ida Sofie Lester, voksenunderviser, billedkunstner, Exam. Kunstterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark anne.spangsberg@paradis.dk
Ida Lester Maleri

Eftermiddagsmøde med Ida Lester fredag den 8. april 2016 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård

… som et brev i et andet sprog, end hverdagens, idet drømme taler i billedsprog – ikke i tankens sprog. Alle kulturer har tillagt drømme betydning. Og nu ved vi, at alle drømmer, og at det er afgørende for vores psykiske sundhed – også hvis vi ikke husker vores drømme.

Drømme har altid optaget mennesker. Og der udgives fortsat med jævne mellemrum bøger om drømme. Ida Sofie Lester har arbejdet med andres og egne drømme i over 30 år og vil fortælle om drømmenes forunderlige og kraftfulde sprog og budskaber. Bl.a. fra Bibelen, som flere steder omtaler drømme, der får vigtig betydning iflg. beretningerne. Ida vil komme ind på forskellige
typer af drømme, og vil fortælle nogle anonyme cases fra sin praksis – og nogle fra det personlige liv, som eksempler på hvad drømme kan bruges til i nutiden.

Ida Sofie Lester, voksenunderviser, billedkunstner, Exam. Kunstterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Ida-lester

Print Friendly, PDF & Email