0 All Booked All Booked All Booked 3135 Koncert med Fangekoret – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncert-fangekoret-hvalsoe-kirke/?event_date=2016-12-11&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-12-11

Koncert med Fangekoret – Hvalsø Kirke


  • Gratis Adgang
2016-12-11 19:30 2016-12-11 20:45 Europe/Copenhagen Koncert med Fangekoret – Hvalsø Kirke

Koncert med Fangekoret i Hvalsø kirke søndag den 11. december kl. 19.30. Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer! Det kendte Fangekor fra Vridsløselille Statsfængsel eksisterer fortsat, selvom det gamle fængsel er lukket! De indsatte er blevet flyttet til flere andre fængsler i Danmark, men turnerer fortsat rundt i Danmark sammen med de tidligere indsatte korsangere og synger og fortæller om fængselslivet. De vedkommende tekster handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. Fangekoret ledes af Louise Adrian, der har fået flere priser for sit arbejde med koret. Fangekoret har lige udgivet CD’en ”Egon Olsens vej”, som er et farvel til Vridsløse, hvor koret har sunget siden 1995.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Koncert med Fangekoret

Koncert med Fangekoret i Hvalsø kirke søndag den 11. december kl. 19.30.

Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer! Det kendte Fangekor fra Vridsløselille Statsfængsel eksisterer fortsat, selvom det gamle fængsel er lukket! De indsatte er blevet flyttet til flere andre fængsler i Danmark, men turnerer fortsat rundt i Danmark sammen med de tidligere indsatte korsangere og synger og fortæller om fængselslivet. De vedkommende tekster handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret ledes af Louise Adrian, der har fået flere priser for sit arbejde med koret. Fangekoret har lige udgivet CD’en ”Egon Olsens vej”, som er et farvel til Vridsløse, hvor koret har sunget siden 1995.

Print Friendly, PDF & Email