0 All Booked All Booked All Booked 4839 Koncert med Dialekt https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncert-med-dialekt/?event_date=2020-10-02&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-10-02

Koncert med Dialekt


  • Gratis Adgang
Tilmeld 2020-10-02 14:00 2020-10-02 16:00 Europe/Copenhagen Koncert med Dialekt

Kom til koncert fredag den 2. oktober 2020 kl. 14 -16 i Hvalsø Sognegård med gruppen Dialekt som tæller 5 garvede musikere. I 2015 slog kirkesanger Helene Gerup de musikalske pjalter sammen med guitaristen Niels Møller og skabte orkesteret Dialekt. Sammen har de komponeret og forfattet musikken til Dialekt, med fine poetiske tekster klædt i toner og rytmer af folk og pop-rock, og er lige nu aktuelle med debutalbummet ”Øen i Hjertet”. Mens Danmark er på vej gennem åbningsfaserne, rammer Dialekt fint med sine sange, der minder os om, at noget vil overleve Coronakrisen, nemlig kærligheden, ghettolisten, at være cykelbud, at savne legevenner, at være hjemløs og at finde livslyset i universet…. Alt i alt en musikalsk rejse i forskellighed med plads til fordybelse – med sange om livet i vandkanten på godt og ondt. Og da Danmark jo er et lille land med meget kort til både vand og kant er tekstuniverset også stort. Alle sangene kan høres på YouTube og på de fleste streamingtjenester på nettet. Så tag godt imod deres lille ø-hjertebarn til denne eksklusive eftermiddagskoncert i Hvalsø Sognegård. Her vil det også være muligt at købe et eksemplar af CD-en. Dialekt består af: Helene Gerup: Vokal Niels Møller: Akustisk guitar og kor Jacob Melchior: Trommer Remy Frederiksen: El – guitar Thorkil Christensen: Bas Mød op og nyd en musikalsk oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Arrangementet er gratis, men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø mailto:carsten.lester@fasttvnet.dk
Billede af forsanger i gruppen Dialekt

Kom til koncert fredag den 2. oktober 2020 kl. 14 -16 i Hvalsø Sognegård med gruppen Dialekt som tæller 5 garvede musikere.

I 2015 slog kirkesanger Helene Gerup de musikalske pjalter sammen med guitaristen Niels Møller og skabte orkesteret Dialekt. Sammen har de komponeret og forfattet musikken til Dialekt, med fine poetiske tekster klædt i toner og rytmer af folk og pop-rock, og er lige nu aktuelle med debutalbummet ”Øen i Hjertet”.

Mens Danmark er på vej gennem åbningsfaserne, rammer Dialekt fint med sine sange, der minder os om, at noget vil overleve Coronakrisen, nemlig kærligheden, ghettolisten, at være cykelbud, at savne legevenner, at være hjemløs og at finde livslyset i universet….

Alt i alt en musikalsk rejse i forskellighed med plads til fordybelse – med sange om livet i vandkanten på godt og ondt. Og da Danmark jo er et lille land med meget kort til både vand og kant er tekstuniverset også stort.

Alle sangene kan høres på YouTube og på de fleste streamingtjenester på nettet. Så tag godt imod deres lille ø-hjertebarn til denne eksklusive eftermiddagskoncert i Hvalsø Sognegård. Her vil det også være muligt at købe et eksemplar af CD-en.

Dialekt består af:

  • Helene Gerup: Vokal
  • Niels Møller: Akustisk guitar og kor
  • Jacob Melchior: Trommer
  • Remy Frederiksen: El – guitar
  • Thorkil Christensen: Bas

Mød op og nyd en musikalsk oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email