0 All Booked All Booked All Booked 4841 Koncert med In Consort https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncert-med-in-consort/?event_date=2020-10-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-10-07

Koncert med In Consort


2020-10-07 19:30 2020-10-07 21:00 Africa/Johannesburg Koncert med In Consort

Der er lagt op til en spændende og sprudlende koncert, når blokfløjtekvartetten ”In Consort” gæster Hvalsø Kirke onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 19.30. ”In Consort” er de fire blokfløjtespillere Gertie Johnsson, Pernille Petersen, Dorte Lester Nauta og Pernille Ebert Spissky. Alle kvartettens medlemmer er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med efterfølgende studier i Europa og USA, og har for længst markeret sig i det danske og udenlandske musikliv.  Kvartetten spiller først og fremmest musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid. ”In consort” betyder: at følges ad i enighed og harmoni.  Ved koncerten bliver der spillet værker af bl.a. Telemann og J. S. Bach.

Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

Der er lagt op til en spændende og sprudlende koncert, når blokfløjtekvartetten ”In Consort” gæster Hvalsø Kirke onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 19.30.

”In Consort” er de fire blokfløjtespillere Gertie Johnsson, Pernille Petersen, Dorte Lester Nauta og Pernille Ebert Spissky. Alle kvartettens medlemmer er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med efterfølgende studier i Europa og USA, og har for længst markeret sig i det danske og udenlandske musikliv.  Kvartetten spiller først og fremmest musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid. ”In consort” betyder: at følges ad i enighed og harmoni.  Ved koncerten bliver der spillet værker af bl.a. Telemann og J. S. Bach.