0 All Booked All Booked All Booked 4736 Koncertforedrag om digteren og forfatteren Johannes Jørgensen https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/koncertforedrag-om-digteren-og-forfatteren-johannes-joergensen/?event_date=2020-09-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-09-04

Koncertforedrag om digteren og forfatteren Johannes Jørgensen


2020-09-04 14:00 2020-09-04 16:00 Europe/Copenhagen Koncertforedrag om digteren og forfatteren Johannes Jørgensen

Koncertforedrag om digteren og forfatteren Johannes Jørgensen ved musiker Jens Stage fredag den 4. september 2020 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård ved Jens Stage, foredragsholder og musiker. I dette inspirerende musikforedrag præsenteres vi for digteren Johannes Jørgensen (1866-1956), der var en af Danmarks store digtere, som ifølge Jens Stage, desværre aldrig fik den position som hans litterære format gjorde ham fortjent til. I dag er Johannes Jørgensen forholdsvis ukendt og alligevel er han den danske forfatter der gennem tiden- næst efter H.C. Andersen- har fået sine værker udgivet på flest sprog (ca. 22 forskellige sprog). Johannes Jørgensen valgte at tilbringe omkring 40 år i selvvalgt eksil fra Danmark. Johannes Jørgensen konverterede på et tidspunkt til katolicismen og i 1907 udkom hans store biografi om Den Hellige Frans. Dette værk gjorde ham til æresborger i Assisi. Johannes Jørgensen kunne som få udtrykke følelser og stemninger ved brug af naturens billeder. I dette koncertforedrag præsenteres vi for 10 udvalgte digte, som Jens Stage har sat musik til. Fremført med guitar og sang. Undervejs får vi en levende fortælling om Johannes Jørgensens liv. Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø mailto:carsten.lester@fasttvnet.dk
Billede af Jens Stage

Koncertforedrag om digteren og forfatteren Johannes Jørgensen ved musiker Jens Stage fredag den 4. september 2020 kl. 14.00 – 16.00 i Hvalsø Sognegård ved Jens Stage, foredragsholder og musiker.

I dette inspirerende musikforedrag præsenteres vi for digteren Johannes Jørgensen (1866-1956), der var en af Danmarks store digtere, som ifølge Jens Stage, desværre aldrig fik den position som hans litterære format gjorde ham fortjent til.

I dag er Johannes Jørgensen forholdsvis ukendt og alligevel er han den danske forfatter der gennem tiden- næst efter H.C. Andersen- har fået sine værker udgivet på flest sprog (ca. 22 forskellige sprog).

Johannes Jørgensen valgte at tilbringe omkring 40 år i selvvalgt eksil fra Danmark.

Johannes Jørgensen konverterede på et tidspunkt til katolicismen og i 1907 udkom hans store biografi om Den Hellige Frans. Dette værk gjorde ham til æresborger i Assisi.

Johannes Jørgensen kunne som få udtrykke følelser og stemninger ved brug af naturens billeder.

I dette koncertforedrag præsenteres vi for 10 udvalgte digte, som Jens Stage har sat musik til. Fremført med guitar og sang. Undervejs får vi en levende fortælling om Johannes Jørgensens liv.

Arrangementet er gratis men af hensyn til kaffe/kage bedes du tilmelde dig til Carsten Lester, som er vært for dagen. E-mail: carsten.lester@fasttvnet.dk

Print Friendly, PDF & Email