0 All Booked All Booked All Booked 6199 Konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/konfirmandindskrivning-hvalsoe-kirke-2/?event_date=2023-08-20&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-08-20

Konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke


2023-08-20 10:30 2023-08-20 11:30 Europe/Copenhagen Konfirmandindskrivning – Hvalsø Kirke

Konfirmandindskrivning ved sognepræst Anne Spangsberg og præst Søren E. Jensen. 11. søndag efter trinitatis. Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø kirke, og bagefter går vi i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet. Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål. Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook profil. Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2C, 4330 Hvalsø
Konfirmander foran kirke - konfirmandforberedelse

Konfirmandindskrivning ved sognepræst Anne Spangsberg og præst Søren E. Jensen. 11. søndag efter trinitatis.

Vi begynder med en gudstjeneste i Hvalsø kirke, og bagefter går vi i sognegården, hvor konfirmanderne bliver indskrevet.

Der bliver en let introduktion til undervisningsforløbet, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Vi glæder os meget til at møde alle jer nye konfirmander og forældre!

Da vi på nuværende tidspunkt ikke kender til det præcise tidspunkt for undervisningen, må vi i stedet henvise til kirkernes hjemmeside: www.hvalsoe-kirke.dk eller på kirkernes Facebook profil.

Desuden modtager de elever, der går på Hvalsø skole et brev omkring sommerferien.

Print Friendly, PDF & Email