Kristian Lilholt koncert i Hvalsø Kirke

• 100 kr. Adgang
Tilmeld 2020-04-01 19:30 2020-04-01 21:30 Europe/Copenhagen Kristian Lilholt koncert i Hvalsø Kirke

Kristian Lilholt koncert i Hvalsø Kirke onsdag den 1. april 2020 kl. 19.30. Om Kristian Lilholt Kristian Lilholts varme og vedkommende ‘menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på i øjeblikket. Glæd jer til Lilholts, Ida Friis Virenfeldts og Lasse Jørgensens yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken. Kristian Lilholt har, gennem en lang karriere, holdt et højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn og tværkunstneriske projekter som LAND og STILLE FLYDER LIVET – og har også leveret musikken til en del af broderen Lars Lilholts største hits. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet. Entre: 150 kr. Billetter bestilles via www.billetto.dk (link vil være at finde på Hvalsø kirkes hjemmeside fra 1 dec.) eller betales kontant ved indgangen (dog med forbeholdt for udsolgt koncert).

Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Kristian Lilholt

Kristian Lilholt koncert

Kristian Lilholt koncert i Hvalsø Kirke onsdag den 1. april 2020 kl. 19.30.

Om Kristian Lilholt