0 All Booked All Booked All Booked 6465 Møde om kirkens gudstjenester – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/moede-om-kirkens-gudstjenester-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2024-02-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-02-13

Møde om kirkens gudstjenester – Hvalsø Sognegård


2024-02-13 16:30 2024-02-13 18:00 Europe/Copenhagen Møde om kirkens gudstjenester – Hvalsø Sognegård

Møde om kirkens gudstjenester – tirsdag den 13. februar kl. 16.30 i Hvalsø Sognegård Menighedsrådet har nedsat et udvalg, der skal arbejde med liturgi – det vil sige den kristne gudstjeneste og dens ritualer. Medlemmer er Anne Spangsberg, organist Linda Baarsgaard, kirkesanger Helene Gerup samt Britta Kalledsø og Torkil W. Jørgensen fra menighedsrådet.   Vi har indtil nu afholdt 2 møder, hvor vi bl.a. har talt om formen på trosbekendelsen (sagt eller sunget), antal læsninger, salmevalg (nye og gamle), organisering af frivillighed i kirken, foredrag om liturgi og natkirke.   Vi vil rigtig gerne invitere interesserede medlemmer af sognet til vores næste møde. Der er kaffe på kanden og dejlige hjemmebagte småkager. Så derfor mød op og lad os høre din mening og tanker om gudstjenesten og de mange spændende ting, der sker i kirken. Vi glæder os til at se dig. Tilmelding er ikke nødvendigt.   På udvalgets vegne Anne Spangsberg

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Friluftsgudstjeneste præst holder en bog

Møde om kirkens gudstjenester – tirsdag den 13. februar kl. 16.30 i Hvalsø Sognegård

Menighedsrådet har nedsat et udvalg, der skal arbejde med liturgi – det vil sige den kristne gudstjeneste og dens ritualer. Medlemmer er Anne Spangsberg, organist Linda Baarsgaard, kirkesanger Helene Gerup samt Britta Kalledsø og Torkil W. Jørgensen fra menighedsrådet.

 

Vi har indtil nu afholdt 2 møder, hvor vi bl.a. har talt om formen på trosbekendelsen (sagt eller sunget), antal læsninger, salmevalg (nye og gamle), organisering af frivillighed i kirken, foredrag om liturgi og natkirke.

 

Vi vil rigtig gerne invitere interesserede medlemmer af sognet til vores næste møde. Der er kaffe på kanden og dejlige hjemmebagte småkager.

Så derfor mød op og lad os høre din mening og tanker om gudstjenesten og de mange spændende ting, der sker i kirken.

Vi glæder os til at se dig. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

På udvalgets vegne

Anne Spangsberg

Print Friendly, PDF & Email