0 All Booked All Booked All Booked 3594 Pia i Paradiset – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/pia-paradiset-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2024-06-12&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-06-12

Pia i Paradiset – Hvalsø Sognegård


2024-06-12 14:00 2024-06-12 16:00 Europe/Copenhagen Pia i Paradiset – Hvalsø Sognegård

”Pia i Paradiset” med sangeren og forfatteren, Pia Raug fredag den 3. november 2017 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård. Pia og vejen til ”Paradiset” Et århundredes drøm og de børn, der kom ud af det. Hvordan blev vi dem vi er? Hvordan blev jeg ”mig”? Med alderen er det gået op for mig, i HVOR høj grad jeg, og min måde at takle livet på, er bygget på de usynlige tråde, som er trukket ud og ind igennem det tyvende århundrede og de familier, jeg er kommet ud af. Der er megen musik i den historie og det århundrede, som skabte mig og mine nærmeste, men også mange på én gang svære og livgivende erkendelser. Men måske først og fremmest: Tilgivelse. For at finde kræfter til at gå gennem livet på jorden vil mange af os så gerne tro, at vi er kommet helt ud af os selv, og det kan føles ubærligt, hvis vi får en anelse om, at slægten trækker dybe spor helt ind i vores egne liv. Man skal blive meget voksen – i hvert fald skulle jeg – før det går op for én, at man bærer slægtens sorger og glæder i sig – også alt det, der aldrig blev sagt og erkendt. Mange af os får ikke taget os sammen, mens tid er. Mens vi kan spørge, og de gamle endnu er levende og kan svare. Det har været en overvældende gave i denne sene del af mit liv, at jeg har haft adgang til brudstykker af min families tanker, drømme, sejre og nederlag ind gennem det århundrede, som bragte os fra bondeland til cyberspace. Og alle disse år skulle gå, før jeg blev i stand til at tage gaven til mig. Jeg vil tage jer med på en rejse op igennem det tyvende århundrede og de udfordrende livsbetingelser, mine forældre, bedsteforældre og oldeforældre måtte tage livtag med – og som jeg først nu så småt begynder at forstå og i visse tilfælde ligefrem genkender spor af i mig selv. Det vil glæde mig, hvis I har lyst til at tage med på den rejse; men en endnu større glæde ville det være, hvis min fortælling kunne inspirere jer til at gå på opdagelse efter jeres egen. Mens tid er. Tilmelding til Marion: tlf.nr.: 22361351, e-mail: marionfaber@hotmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:marionfaber@hotmail.com
Pia Raug

”Pia i Paradiset” med sangeren og forfatteren, Pia Raug fredag den 3. november 2017 kl. 14.00 i Hvalsø Sognegård.

Pia og vejen til ”Paradiset”

Et århundredes drøm og de børn, der kom ud af det.
Hvordan blev vi dem vi er? Hvordan blev jeg ”mig”?
Med alderen er det gået op for mig, i HVOR høj grad jeg, og min måde at takle livet på, er bygget på de usynlige tråde, som er trukket ud og ind igennem det tyvende århundrede og de familier, jeg er kommet ud af. Der er megen musik i den historie og det århundrede, som skabte mig og mine nærmeste, men også mange på én gang svære og livgivende erkendelser. Men måske først og fremmest: Tilgivelse.

For at finde kræfter til at gå gennem livet på jorden vil mange af os så gerne tro, at vi er kommet helt ud af os selv, og det kan føles ubærligt, hvis vi får en anelse om, at slægten trækker dybe spor helt ind i vores egne liv. Man skal blive meget voksen – i hvert fald skulle jeg – før det går op for én, at man bærer slægtens sorger og glæder i sig – også alt det, der aldrig blev sagt og erkendt. Mange af os får ikke taget os sammen, mens tid er. Mens vi kan spørge, og de gamle endnu er levende og kan svare.
Det har været en overvældende gave i denne sene del af mit liv, at jeg har haft adgang til brudstykker af min families tanker, drømme, sejre og nederlag ind gennem det århundrede, som bragte os fra bondeland til cyberspace. Og alle disse år skulle gå, før jeg blev i stand til at tage gaven til mig.
Jeg vil tage jer med på en rejse op igennem det tyvende århundrede og de udfordrende livsbetingelser, mine forældre, bedsteforældre og oldeforældre måtte tage livtag med – og som jeg først nu så småt begynder at forstå og i visse tilfælde ligefrem genkender spor af i mig selv.

Det vil glæde mig, hvis I har lyst til at tage med på den rejse; men en endnu større glæde ville det være, hvis min fortælling kunne inspirere jer til at gå på opdagelse efter jeres egen.

Mens tid er.

Tilmelding til Marion: tlf.nr.: 22361351, e-mail: marionfaber@hotmail.com

Print Friendly, PDF & Email