0 All Booked All Booked All Booked 3679 Sluk! Kunsten at overleve i en digital verden https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/sluk-kunsten-overleve-digital-verden/?event_date=2018-01-17&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-01-17

Sluk! Kunsten at overleve i en digital verden


  • Gratis Adgang
2018-01-17 19:00 2018-01-17 20:30 Europe/Copenhagen Sluk! Kunsten at overleve i en digital verden

Spændende foredrag med Imran Rashid i Hvalsø Sognegård onsdag den 17. januar 2018 kl. 19.00. Imran Rashid har skrevet den tankevækkende bog ”SLUK – kunsten at overleve en digital verden”, som fokuserer på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, og hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefoner op imod 150 gange dagligt og konstant skal bearbejde enorme mængder digital information. Imran Rashid bruger sin baggrund som speciallæge i almen medicin til at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Han inspirerer til, hvordan vi som mennesker, som samfund og som virksomheder kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder samt hvilke faresignaler, vi skal være opmærksomme på.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Imran Rashid - Sluk

Copyright: http://sunddigital.dk/

Spændende foredrag med Imran Rashid i Hvalsø Sognegård onsdag den 17. januar 2018 kl. 19.00.

Imran Rashid har skrevet den tankevækkende bog ”SLUK – kunsten at overleve en digital verden”, som fokuserer på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, og hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefoner op imod 150 gange dagligt og konstant skal bearbejde enorme mængder digital information.

Imran Rashid bruger sin baggrund som speciallæge i almen medicin til at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Han inspirerer til, hvordan vi som mennesker, som samfund og som virksomheder kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder samt hvilke faresignaler, vi skal være opmærksomme på.

Print Friendly, PDF & Email