0 All Booked All Booked All Booked 4357 Som i Himlen – Særforestilling https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/som-i-himlen-saerforestilling/?event_date=2019-09-10&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-09-10

Som i Himlen – Særforestilling


  • Gratis Adgang
2019-09-10 19:30 2019-09-10 22:00 Europe/Copenhagen Som i Himlen – Særforestilling

Særforestilling i Hvalsø Biograf tirsdag den 10. september kl. 19.30. Daniel Daréus er dirigent i verdensklasse. En dag beslutter han sig pludselig for at trække sig tilbage fra musikscenen, og slå sig ned i sin barndomsby i det nordlige Sverige. Det opdager det lokale kirkekor, der lokker det musikalske geni til at kigge forbi til deres øveaftener. Det får konsekvenser. Ikke blot for det hurtigt voksende kor, men bestemt også for Daniel. “Mange vil gå grådkvalte hjem fra denne film med en følelse af at være delagtiggjort i eviggyldige sandheder om livet og kærligheden.” Mads Kastrup (Berlingske) Spilletid 132 min. Gratis adgang. Arrangeret af Hvalsø sognekor og Hvalsø kirke. Alle er velkomne.

Print Friendly, PDF & Email
Jernbanevej 1, 4330 Hvalsø
Billede af filme Som i Himlen

Særforestilling i Hvalsø Biograf tirsdag den 10. september kl. 19.30.

Daniel Daréus er dirigent i verdensklasse. En dag beslutter han sig pludselig for at trække sig tilbage fra musikscenen, og slå sig ned i sin barndomsby i det nordlige Sverige. Det opdager det lokale kirkekor, der lokker det musikalske geni til at kigge forbi til deres øveaftener. Det får konsekvenser. Ikke blot for det hurtigt voksende kor, men bestemt også for Daniel.

“Mange vil gå grådkvalte hjem fra denne film med en følelse af at være delagtiggjort i eviggyldige sandheder om livet og kærligheden.” Mads Kastrup (Berlingske)

Spilletid 132 min. Gratis adgang. Arrangeret af Hvalsø sognekor og Hvalsø kirke. Alle er velkomne.

Print Friendly, PDF & Email