0 All Booked All Booked All Booked 5687 Sommertid og brunchmesse https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/sommertid-og-brunchmesse/?event_date=2022-03-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-03-27

Sommertid og brunchmesse


  • Gratis Pris:
2022-03-27 10:30 2022-03-27 12:30 Europe/Copenhagen Sommertid og brunchmesse

Sommertid og brunchmesse i Hvalsø Kirke og Sognegård søndag d. 27. marts 2022 kl. 10.30. Gudstjenesten sidste søndag i marts har altid været en eksklusiv affære, fordi den falder tidligt på morgenen i og med, at der er skiftet fra vinter- til sommertid natten forinden; også præsten er træt! Derfor forsøger vi i år at komme såvel træthed som sommertid i møde ved at lave en brunchmesse i stil med spaghettigudstjenesterne, blot står den her på røræg, bacon, ost, brød og ikke mindst kaffe efter en kort andagt. Tag bare børnene med og let overgangen fra vinter – til sommertid ved i det mindste ikke den første sommermorgen at skænke morgenmaden en tanke. Tilmelding senest den 20. marts til Torkil W. Jørgensen på e-mail: torkilwerner@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:torkilwerner@gmail.com
Brunchbord

BrunchbordSommertid og brunchmesse i Hvalsø Kirke og Sognegård søndag d. 27. marts 2022 kl. 10.30.

Gudstjenesten sidste søndag i marts har altid været en eksklusiv affære, fordi den falder tidligt på morgenen i og med, at der er skiftet fra vinter- til sommertid natten forinden; også præsten er træt!

Derfor forsøger vi i år at komme såvel træthed som sommertid i møde ved at lave en brunchmesse i stil med spaghettigudstjenesterne, blot står den her på røræg, bacon, ost, brød og ikke mindst kaffe efter en kort andagt.

Tag bare børnene med og let overgangen fra vinter – til sommertid ved i det mindste ikke den første sommermorgen at skænke morgenmaden en tanke.

Tilmelding senest den 20. marts til Torkil W. Jørgensen på e-mail: torkilwerner@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email