0 All Booked All Booked All Booked 6526 Store Bededag – Hvalsø Kirke og sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/store-bededag-hvalsoe-kirke-og-sognegaard/?event_date=2024-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-27

Store Bededag – Hvalsø Kirke og sognegård


2024-05-27 19:00 2024-05-27 20:30 Europe/Copenhagen Store Bededag – Hvalsø Kirke og sognegård

Vandretur, gudstjeneste og varme hveder fredag den 26. april kl. 19.00. Mødested Hvalsø kirke Fredag d. 26. april er det Store Bededag. Regeringen har besluttet, at Bededagen ikke mere skal være en helligdag. Det er der mange, som er kede af. Her i Hvalsø vil vi gerne holde fast i Bededagen og bruge den til at fejre foråret. For mange af os er slutningen af april den herligste tid på året. Sandsynligvis er bøgen sprunget ud, aftenerne er lyse og foran os ligger stadigvæk den skønne maj og den lyse sommer. Vi inviterer derfor til en gudstjeneste kl. 19 fredag aften. Det bliver en udendørs gudstjeneste med en lille vandretur, med forskellige stop på vejen, hvor vi vil synge en salme, holde en refleksion og bede en bøn.  Vandringen begynder ved Hvalsø Kirke og aftenen sluttes af i Hvalsø Sognegård, hvor der vil blive serveret kaffe og varme hveder.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø
Hveder

Vandretur, gudstjeneste og varme hveder fredag den 26. april kl. 19.00. Mødested Hvalsø kirke

Fredag d. 26. april er det Store Bededag. Regeringen har besluttet, at Bededagen ikke mere skal være en helligdag. Det er der mange, som er kede af. Her i Hvalsø vil vi gerne holde fast i Bededagen og bruge den til at fejre foråret. For mange af os er slutningen af april den herligste tid på året. Sandsynligvis er bøgen sprunget ud, aftenerne er lyse og foran os ligger stadigvæk den skønne maj og den lyse sommer. Vi inviterer derfor til en gudstjeneste kl. 19 fredag aften. Det bliver en udendørs gudstjeneste med en lille vandretur, med forskellige stop på vejen, hvor vi vil synge en salme, holde en refleksion og bede en bøn.  Vandringen begynder ved Hvalsø Kirke og aftenen sluttes af i Hvalsø Sognegård, hvor der vil blive serveret kaffe og varme hveder.

Print Friendly, PDF & Email