0 All Booked All Booked All Booked 5944 AFLYST Strikkegudstjeneste – Hvalsø Kirke https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/strikkegudstjeneste/?event_date=2022-11-01&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-11-01

AFLYST Strikkegudstjeneste – Hvalsø Kirke


2022-11-01 19:00 2022-11-01 20:00 Europe/Copenhagen AFLYST Strikkegudstjeneste – Hvalsø Kirke

AFLYST PGA VALG Vi inviterer til en stund i kirkens rum med håndarbejde i hænderne, god musik, tekster, bøn & sang. Bagefter er der kage og kaffe/te i kirken med mulighed for at snakke håndarbejde og måske dele gode tips og ideer med hinanden. ”Perfektheds-kultur” er temaet for gudstjenesten. Vi forventer ofte, at vores liv skal være perfekt. Og måske kan vores håndarbejde få os til at sænke skuldrene, når vi lever med en fejl i strikketøjet. Det kan også være, at vi tør prøve noget nyt garn eller en ny opskrift. Alle er velkomne – både med og uden håndarbejde?.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark
Garn nøgler

AFLYST PGA VALG

Vi inviterer til en stund i kirkens rum med håndarbejde i hænderne, god musik, tekster, bøn & sang.

Bagefter er der kage og kaffe/te i kirken med mulighed for at snakke håndarbejde og måske dele gode tips og ideer med hinanden.

”Perfektheds-kultur” er temaet for gudstjenesten. Vi forventer ofte, at vores liv skal være perfekt. Og måske kan vores håndarbejde få os til at sænke skuldrene, når vi lever med en fejl i strikketøjet.

Det kan også være, at vi tør prøve noget nyt garn eller en ny opskrift.

Alle er velkomne – både med og uden håndarbejde?.

Print Friendly, PDF & Email