0 All Booked All Booked All Booked 3346 TRIOfabula for dagplejere og vuggestuer – Hvalsø Sognegård https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/triofabula-dagplejere-vuggestuer-hvalsoe-sognegaard/?event_date=2017-06-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-06-07

TRIOfabula for dagplejere og vuggestuer – Hvalsø Sognegård


  • Gratis Adgang
2017-06-07 10:00 2017-06-07 11:00 Europe/Copenhagen TRIOfabula for dagplejere og vuggestuer – Hvalsø Sognegård

TRIOfabula for dagplejere og vuggestuer i Hvalsø Sognegård onsdag d. 7. juni 2017 kl. 10.00. Noahs ark En engel synger – men der er ingen der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren. Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund. Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får den, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange mange tak. Mange mange mange TAK!.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
TRIOfabula - Noahs Ark

TRIOfabula for dagplejere og vuggestuer i Hvalsø Sognegård onsdag d. 7. juni 2017 kl. 10.00.

Noahs ark

En engel synger – men der er ingen der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren. Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund. Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får den, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange mange tak. Mange mange mange TAK!.

Print Friendly, PDF & Email