0 All Booked All Booked All Booked 4181 TRIOfabula med Noahs Ark https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/triofabula-med-noahs-ark/?event_date=2019-06-13&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-06-13

TRIOfabula med Noahs Ark


  • Gratis Adgang
2019-06-13 10:00 2019-06-13 11:00 Europe/Copenhagen TRIOfabula med Noahs Ark

Et arrangement for de mindste børn, dagpleje- og vuggestuebørn og andre barnlige sjæle d. 13. juni 2019 kl. 10.00 i Hvalsø Sognegård. En engel synger – men der er ingen der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren. Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund. Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får den, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange, mange tak. Mange, mange, mange TAK!.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
TRIOfabula - Noahs Ark

Et arrangement for de mindste børn, dagpleje- og vuggestuebørn og andre barnlige sjæle d. 13. juni 2019 kl. 10.00 i Hvalsø Sognegård.

En engel synger – men der er ingen der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren. Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund. Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får den, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange, mange tak. Mange, mange, mange TAK!.

Print Friendly, PDF & Email