Julekoncert med Ensemble Corvinus

• Gratis Adgang

Julekoncert med Ensemble Corvinus i Hvalsø Kirke torsdag d. 13. december 2018 kl. 19.30.

I årets juleprogram byder Ensemble Corvinus på velkendte danske salmer fra advent til helligtrekonger i nye arrangementer af dirigenten Torben Bech Schnedler.

Det vil være et anderledes genhør med klassikere som “Blomstre som en rosengård”, “En rose så jeg skyde” og “Et Barn er født i Betlehem”.

Desuden synger koret Maria-musik fra renæssancen. Og vi skal bestemt ikke snydes for et par gode fællessalmer.

Ensemble Corvinus er et projektkor med 18 medlemmer, hjemmehørende i Slagelse. Korets navn refererer til Hans Mikkelsen Ravn (1610–1663) – på latin Johannes Michaelii Corvinus – der var rektor på Slagelse Lærde Skole med ansvar for skolens dengang berømte kor. Ensemble Corvinus ledes af Torben Bech Schnedler, der har kandidateksaminer i kirkemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium og i korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium. Han arbejder til dagligt som organist ved Sct. Mikkels Kirke i Slagelse.